Péntekre- szombatra "nem várók" mutatnátok görbéket?
2009. júl. 8. 08:52
1/30 anonim válasza:
2/30 anonim válasza:
szerintem is nagyon biztató :) ez tutti babó :)
megy a drukk! ÍRD MAJD MEG MI LETT!
4/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat! :) :) És a görbéket is, amiket feltettetek!
Péntek- szombat előtt nem akarok tesztelni, mert 16. napon volt ovu, tehát 32. 30. napos a ciklus és ma még csak a 28. nap van.
Múlt hónapban is elég szép volt, csak az utolsó négy napban ment le... :( Ha lesz eredmény megírom.
2009. júl. 8. 09:40
7/30 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzetem, mint neked. 34 napos a ciklusom. De a múltkor is annyira reménykedtem, egész jó volt a görbém, aztán mégis megjött:( Pé-m szerintem a 20. napon volt, azóta feszül egy kicsit a mellem, és ma már erősebben görcsölget a hasam is. De ezek pont azok a tünetek, amik bármitől lehetnek. Reménykedjünk! Szorítok neked is.
9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új görbéket! Kedves Utolsó Nekünk nagyon hasonló a görbénk! :) Te mikor tesztelsz?
2009. júl. 8. 19:55
10/30 anonim válasza:
első vagyok,ma a hőm 37 ment fel ellőttem egy tesutet lilyt,nega lett.de még lehet +.majd irjatok.drukk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!