Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bromocriptint kell szednem...

Bromocriptint kell szednem minden héten negyeddel többet. Második héten hogy szedjem? Negyed reggel és este vagy este fél?

Figyelt kérdés
szóval ti hogyan szedtétek????nemtudom hogy reggel negyed és este negyedet szedjek be ,vagy este egész felet ?
2009. júl. 7. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem tördeletm legalábbis mindig egészeket szedtem.A dr. nem mondta el neked?Inkább vele beszéld meg.
2009. júl. 8. 09:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem este felet, nem tudom, te hogy reagálsz a mellékhatásokra, de amikor én elfelejtettem este bevenni (a doki kifejezetten ezt mondta), és bevettem reggel, egész nap kóvályogtam.
2009. júl. 8. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem minden héten féllel kellett többet szedni. De aztán abbahagytam, mert egész nap hánytam tőle, nem tudtam létezni sem. Nálad nincsenek mellékhatások?
2009. júl. 12. 09:04
 4/6 A kérdező kommentje:
mikor beveszem akkor bedugul az orrom 2 orára amugy semmi mellékhatása nincs. nekem tavaly napi 2 szer felet kelett szednem , hát nagyon rossz volt, orromon nem kaptam levegőt amig szedtem ugy bevolt dugulva. most úgy irta a dokim fel,hogy félel töbet minden héten de én negyedenként emelem igy jobb ,és nem érzem rosszul tőle maga.
2009. júl. 12. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem este vedd be a felet.Legalább is nekem igy kellett.
2009. júl. 12. 20:24
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg este lefekvés előtt kell bevenni, így nem lesz rossz a közérzeted. 7 éve szedem így és kutya bajom:)
2011. febr. 2. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!