Mikor tesztelhetek? PCO miatt gyógyszeres kezelésem volt (Provera és Clostybegyt), mióta elmúlt a mensim minden nap együtt vagyunk a férjemmel. Mivel rendszertelen a ciklusom, így nem tudom, hogy miért is nem jön meg.
Márpedig nem voltam vérvételen.Mielőtt mindenféle rosszat gondolnánk a kezelőorvosomról,azt el kell mondanom,hogy még a folyamat elején tartok.
Nem mondom,hogy nincs igazad abban,hogy nem jól kezel,de a sorrendet ő állítja fel.
Sziasztok!
A gyógyszeres stimulációs história semmit sem segített...Így felkerestem egy endokrinológust (Kistarcsán Dr Surányi Tibort)Ő egyből vérvételre küldött,terheléses vércukor,meg hormonokat néztek.Talált is a leleteimben néhány eltérést,így felírt két gyógyszert(Merckformin,s Bromocriptin),majd hat hét múlva újabb vérvétel,hogy láthassuk eredményre vezető volt-e a gyógyszeres kezelés.
Azért tudtam csak most beszámolni a történetemről,mert az időpontos rendszer úgyebár lekorlátozza az előrejutást.
Mindegy is,lényeg,hogy tettem egy újabb lépést a tünetmentesítés céljából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!