Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha párom 35 éves kevesebb az...

Ha párom 35 éves kevesebb az esélyünk rá hogy egészséges babánk születhessen?

Figyelt kérdés
Nem dohányzik nem iszik néha egy sört meccseknél nem jár kocsmáma sem.Én sem dohányzom még annyit sem iszom.Próbálunk viszonylag egészségesen élni sok gyümölcs zöldség rengeteg hal.Városban élünk,de mindketten csak 3 éve, falun nőttünk fel.A kora miatt már eleve hátrányokkal indulunk?Első baba lenne mindkettőnknek.A múltkor betévedtünk egy baba boltba és majd egy órát tervezgettünk beszélgettünk mi lenne ha lenne babánk merthogy i kellene már nekünk is.2 éve együtt vagyunk másfđél éve együtt lakunk.Ja és én 23 vagyok.
2012. jún. 26. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak a nőknél számít a kor,a termékenység tekintetében. :)
2012. jún. 26. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem csak nehezebben jön össze. És a spermák is öregszenek attól még, hogy nemzőképes a pasi. Úgyis annyit vizsgálják a kismamákat, nyugi, kiszűrik, ha baj van, de szerintem nem lesz, nem 60 éves, csak 35!!
2012. jún. 26. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:
A hímivarsejtek akkor termelődnek "frissen", így nem számít a kor.
2012. jún. 26. 11:47
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem még ne temesd magatokat. :)

Én 35 múltam (nő), a párom 37, és most tervezzük az első babát. (Még mielőtt valaki fontosnak érezné, hogy beszóljon: boldogan szültem volna korábban, de sajnos nem volt kinek.)

Szóval nyugodtan vállalhattok babát!

2012. jún. 26. 11:51
 5/9 Antimod ***** válasza:
75%
Egy új kutatás szerint számít a kor, minél idősebb a férfi, annál hosszabb életre számíthat a gyereke.
2012. jún. 26. 11:51
 6/9 nittababy ***** válasza:
de hogy is ez hülyeség az én párom 34éves volt én meg 21 mikor a kislányom született teljesen egészséges babánk született!!semmi gond nem volt a terhesség alatt sem ne aggódj!!
2012. jún. 26. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 35 éves pasi,még biológiai szempontból sem öreg! :) Az hogy egészséges babátok legyen,pont olyan esélyes mint bárki másnak.Hajrá!
2012. jún. 26. 11:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos, egészséges pár vagytok. Semmiféle hátránnyal nem indultok babavárás szempontjából! Sok sikert!
2012. jún. 26. 12:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, akkor hajrá baba:)
2012. jún. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!