Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenleg 23 eves nö vagyok....

Jelenleg 23 eves nö vagyok. Lassan szeretnek teherbeesni, mik azok a dolgok, amiket megtegyek annak erdekeben, hogy egeszseges babam születhessen?

Figyelt kérdés
Szeretnem a lehetö legtudatosabban megtervezni, de eddig nem eltem eppen egeszseges eletmodot. Elhizas-koplalas-ejszakazas, meg a többi. Miket tegyek meg, hogy majd a babamnak jo legyen bennem laknia :) ? Persze teljesen az alapvetö dolgoktol kezdve gondolom. Egy-ket even belül szeretnek teherbeesni...
2009. máj. 5. 08:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
semmi extra. sok gyümölcs kevesebb éjszakázás cigit letenni piát időnként fogyaszthatsz rendszeres mozgás. akár heti 2x séta is jó. más nem kell.
2009. máj. 5. 09:10
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Sokan csinálnak egy méregtelenítő kúrát, és amikor élesben elkezdtek próbálkozni, akkor vehetsz terhes vitamint is. Ha van felesleged, akkor azt mindenképp érdemes leadni, mert úgy könnyebben fogan a baba.
2009. máj. 5. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
én feltétlenül elmennék a helyedben egy nőgyógyászati rutinvizsgálatra is. Bár rám nagyon furcsán nézett az orvos, mikor bejelentettem, hogy azért jöttem vizsgálatra, mert 3 év múlva gyereket szeretnék.. De legalább kiderült, hogy kicsit hátrahajló a méhem. Én is fogytam 5-6 kilót a várt terhesség előtt.
2009. máj. 5. 09:39
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a valszokat, mar kertem is idöpontot a vizsgalatra :) gondolom hülyenek nez majd, de nem nagyon erdekel :) amugy csak azert aggodom ennyire, mert nekem a battyam betegen született, a növeremnek meg mindket gyerekenel volt nemi komplikacio, ugyhogy nyilvan, amit az ember tehet, megteszi, hogy minden rendben legyen.
2009. máj. 5. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
szia!én is 23 vagyok én is 1-2 éven belül szeretnék terhes lenni( meg is van rá az esély mert jövöre lesz az esküvőnk), szóval én is teszek az egészségemért rendesen..pl nem eszem E betűs kajákat lassan már egy éve, magam főzök, sok zöldséget eszem(ez nagyon jo a székrekedés ellen)kitartás kell hozzá, ugy kell elsétálni az édességpult mellett hogy tudatosan elmondod magadban: nem szabad, egészségtelen stb. Fontos a mozgás is, én futni szoktam sajnos most ritkábban.Amugy én is olyan vagyok hogy mindent nagyon megtervezek előre, nálam is akkor jött elő ez az éljünk egészségesen dolog amikor rájöttem bármikor terhes lehetek.
2009. máj. 5. 10:24
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! En is pont igy vagyok vele, meg a tervezest is megtervezem, es nalunk is aktualis a kerdes, csak nem akarom, hogy a gyerekem barmiben hianyt szenvedjen, illetve karosodjon, az EN hibambol, hiszen jo ideig csak EN tehetek az ö egeszsegeert, es nem ö felelös erte...
2009. máj. 5. 10:26
 7/11 anonim ***** válasza:
bocs a bunkóságért de ha eleve túllihegve álltok a kérdéshez na akkor nem fog jönni a baba évekig.
2009. máj. 5. 14:27
 8/11 A kérdező kommentje:
nem vagy bunko, egyaltalan, es nem erzem, hogy tullihegnem, a fentebb leirt okok miatt, több komplikacio is volt a csaladomban, raadasul a mostani-eddigi eletvitelemet nem kivanom egy pocaklakonak... de nem vagyok tul felkeszült a temaban, ezert kerdeztem, hogy mit kene valtoztatnom, nyilvan van, amit az ember magatol is tud, de hatha akad olyan, aki többet is tud. Ha 1-2 even belül akarok gyereket, akkor meg van idöm, hogy fokozatosan valtoztassak, es ne legyek semmiben drasztikus, ez nem csak egy terhessegnek tesz jot...
2009. máj. 5. 14:32
 9/11 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: nem nekem irtam:-) amit te szeretnél az a természetesség határai belül mozog.amivel nem értek egyet azok a plusz vitaminozás meg ilyesmik. amig szépen eszel friss gyümit mozogsz és odafigyelsz életiteledre nem kell ilyesmivel bombáznod magad:-) elég terhesség alatt:-) és mégegyszer bocsi!
2009. máj. 5. 14:49
 10/11 A kérdező kommentje:
nincs okod bocsanatot kerni, tenyleg nem vettem bunkosagnak meg akkor sem, amikor magamra vettem, hogy nekem irtad :) köszönöm a valaszt :)
2009. máj. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!