Honnan számoljam az utolsó menstruáció első napját?
Figyelt kérdés
Az első három nap 1 csepp vér volt,a negyediken kezdtem el rendesen vérezni.
Anno a nőgyógyászom azt mondta, hogy a vérzéstől számoljam, de most mégis elbizonytalanodtam.
A mostani ciklusomban, ha a 4. naptól számolok, akkor még csak a 21.napon vagyok, de máris úgy érzem, mintha mindjárt megjönne.
2012. jún. 25. 16:50
1/4 anonim válasza:
Higgy a dokinak. Nekem is azt mondták mindig, hogy a tényleges vérzéstől kell számolni.
2/4 anonim válasza:
Igen, a rendes vérzéstől számold! Nekem rendszeresen pecsételéssel kezdődik a vérzésem, ami 1-3nap. Akkor már tudom, h bármikor megjöhet.
A mindjárt megjön érzés nekem akkor jelentkezett kb 1héttel a nemvárt előtt, amikor terhes lettem.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. jún. 25. 17:05
4/4 anonim válasza:
A pár csepp nem számít! Az első két nap a legerősebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!