Esély a terhességre?
tudom, 100. ilyen kérdés:)
szerintetek elsőre is ugyanannyi esély van teherbe esni, mint három hónap próbálkozás után?
ha nem, miért nem?
Saját példám: 1.baba úgy jött össze, hogy abbahagytam a fog.gátlót, még 2x megjött, utána összejött.
A 2. baba azonnal összejött.
A 3. baba 7 éve várat magára :(
Első együttlétből is simát lehet baba. Meg a 2-ból, 3-ból....szóval az esély mindegyikben megvan. A petesejtek, hímivarsejtek nem kopnak el hónapok alatt.....:)
(ha ez a kérdés lényege)
tul.képpen igen
ez egy spontán alkalom volt, párom meggyőződése szerint egy együttlétből - amikor nem védekezünk - nem lehet baba
nem lenne baj, ha jönne, örülnénk neki, de ő még egy picit várna
1 alkalomból nem lehet baba? Hány éves a srác? 14 elmúlt?
Nekem 1 alkalom volt, amikor kiszakadt a gumi, és tessék, ikreket várok.
Mondd meg neki, hogy a baba nem úgy készül, hogy egyik szex alatt a kezei, másikban a lábai, harmadikban a feje...
nem, nem így értettem, hanem ugye a tapasztalat azt mutatja, hogy a párok hetekig próbálkoznak, úgymond, mire összejön, és nekünk ez volt az első ilyen, kicsi az esély, hogy baba lesz belőle
szerintem is ugyan annyi:)
Igazából az a lényeg, hogy ez az egy alkalom mikor történt a ciklusod folyamán. Ha pont a termékeny időszakodban, akkor ez az egy alkalom is bőven elég a terhességhez. Ha egyből menzesz után, vagy nem sokkal azelőtt, hogy esedékes lenne az újabb menzesz akkor minimális esélye van.
A legtöbb esetben persze több alkalom kell, hiszen a párok egész hónapban próbálkoznak, de a nőnek általános esetben peteérése csak egyszer van a cikluson belül, és akkor fog teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!