Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki nem varja...

Van olyan aki nem varja holnapra? éreztek mar valamit?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 18:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Lányok!!!A mai reggeli tesztemen jól kivehető a 2 csík:) össze vissza kavarognak bennem az érzések...de olyan boldog vagyok:))) köszönöm hogy szurkoltatok..csak legyen minden rendben...
2012. jún. 26. 06:56
 22/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Mióta próbálkoztatok a babával? A párod mit szólt? Elmondtad már neki?
2012. jún. 26. 09:20
 23/27 A kérdező kommentje:

Ez volt a második probalkozos hónap:) persze elmondtam neki...csak sajnos dolgozik,úgyhogy utalja magát,hogy nem tud velem

Orulni:) Hogy mit szólt hozza?kavarognak benne az érzések.Örül nagyon,csak benne van az is,hogy most mi lesz..érthető.Én is így érzem

Magam..

2012. jún. 26. 09:24
 24/27 anonim ***** válasza:
Akkor nem kellett sokat várnotok a picire! Első baba? Biztos minden rendben lesz, ne idegeskedj! :)
2012. jún. 26. 09:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Oriasi gratula! Nagyon örülök Nektek! :-) ha van kedved kepet dobjal ròla had csodaljuk! :-)
2012. jún. 26. 15:16
 26/27 anonim ***** válasza:
Gratula, nagyon gratula! Mindeb rendben lesz:)! Örüljetek hogy ilyen gyorsan összejött:)))
2012. jún. 26. 20:36
 27/27 anonim ***** válasza:
Na, mizuuuu? :-)
2012. jún. 27. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!