Szeretkezés után, ha a párom belém élvez és elmegyek utána pisilni az baj lehet?
Figyelt kérdés
Bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,de valahol olvastam,hogy az nem jó!Együtt voltam a párommal és babát szeretnénk!De általában mikor végeztünk rá egy 5 percre el szoktam menni pisilni!ez rossz lehet?Olyankor mi történik?kijöhet az összes sperma?2009. júl. 7. 09:56
1/15 anonim válasza:
Jobb lenne,ha nem mennel pisilni szeretkezes utan,az nem annyira jo. De akar szerencsed is lehet es megtortenik a csoda.Szerintem erre inkabb nagyobb eselyed va.
2/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem ez annyira nem befolyásolta!szeretnék már egy csöppséget!:)Köszönöm válaszod!
2009. júl. 7. 10:08
3/15 anonim válasza:
én minden szeretkezés után elmentem és kifolyattam.
4. hónapban terhe lettem :-)
4/15 anonim válasza:
Az összes biztosan nem folyik ki, de inkább várj még pár percet.
5/15 anonim válasza:
Kimosódik és megöli őket a vizelet.
6/15 anonim válasza:
én erre soha nem figyeltem,mindig pisiltem az együttlét után.másfél hónap után terhes lettem.
8/15 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez butaság, ezen ne idegeskedj. Aminek bent kell maradnia, az bent is marad.
9/15 anonim válasza:
Ne haragudjatok, de hogyan "mosódna ki" és "ölné meg őket a vizelet"? A szaporító szervrendszer és a kiválasztó szervrendszer nőknél két különálló rednszer. A vizelet nem mossa át a hüvelyt, így a spermiumok onnan max. kifolynak.
Általában azt tanácsolják, hogy az együttlét után érdemes 30 percig fekve maradni, de ezt én sem tartottam be soha és ez a harmadik terhességem.
10/15 A kérdező kommentje:
Hát itt most olvastam jót is és rosszat is,de a lényeg,hogy megnyugodtam egy kicsit!remélem akkor a pisiléssel nem szúrtam el semmit és nekem is nemsokára babám lesz!Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 7. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!