Mennyi az esélye a terhességnek ha hátrahajló a méhem és csak előváladék került belém?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 29. 13:23
1/7 anonim válasza:
A barátnőm kisfia ilyen paraméterekkel fogant.
Most 4 éves.
2/7 anonim válasza:
Az előváladékban kevés a spermium, de előfordulhat. Amúgy a hátrahajló méh nem fog megakadályozni abban, hogy babásodjál. És attól is függ az esélyed, hogy a ciklus hanyadik napján voltatok együtt, hogy peteérés környéken e.
3/7 anonim válasza:
megszakításos módszerrel ( akkor előváladék lehetett )és hátrahajló méhhel lettem terhes.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok esélye van, bár nem tudjuk, hogy a ciklusodban hol tartasz. Az sokat segítene a tanácsadásban. De gondolj bele, ha mások mindig időben, kellő intenzivitással és minden praktikát bevetve sem esnek könnyen teherbe, akkor főleg azt mondom, hogy nem sok esély van rá az előváladékból.
5/7 A kérdező kommentje:
Késik a menstruációm már 10 napja,mostanában nem vacakolt és 28 napos a ciklusom. 5 nappal azután hogy meg kellett volna jönnie csináltam tesztet,negatív lett,még halvány csík sem volt. Mivel ápr. 17-én és 24-én voltunk együtt,és 26-án kellett volna megjönie,azért még most május 8-án még csinálok egyet az remélem már biztos eredmény lesz.A tesztek az utolsó aktustól számított 14-dik napon már kimutatják?
2008. máj. 5. 09:08
6/7 anonim válasza:
Elvileg ki. Majd írj hogy mi lett!
7/7 A kérdező kommentje:
A teszt megcsinálásáig nem jutottam el de meg van véve,de ma hála az égnek megjött!:-)Ha vége a mensinek azért megcsináljuk,ne vesszen kárba, de szerintem már nem lesz gond. Többet ilyet nem csinálunk, még egy ilyen parát nem bírnék ki!
2008. máj. 7. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!