Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki nem várt...

Van itt olyan, aki nem várt előtt barnázott, mégis terhes lett? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én barnáztam egy kicsit, de csak egyszer vagy kétszer és az is világos barna volt. S a teszt már pozi volt.

Már azt hittem, hogy megint spontán vetélés.

De nem.

Itt ül a pihenőszékébe :-)

Szorítok neked!!!

2012. jún. 22. 07:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Neked pedig gratulálok! Még csak jövő héten kellene megjönnie, annyira szeretném már a picit. :)
2012. jún. 22. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen lehetséges, ,,

Nekem márc.ban volt egy terhességem, teszt előtt ugyanúgy barnáztam mint ahogy amúgy szoktam, tehát vége felé már erősebben...aztán gyanús volt, hogy kezd gyengülni...akkor már pozi volt a teszt...sajnos az a baba elment, de következő hónapban újra terhes lettem, így vagyok ma 10 hetes épp :) De ennél a terhességnél is épp így volt,,,barnázás,majd gyengülés, akkor már tudtam mi a helyzet :D

Sok sikert nektek minél előbb!!!

2012. jún. 22. 09:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Grarulálok, hogy összejött, és sok boldogságot, meg egészséget kívánok a picihez. :) Annyira örülnék ha nekem is összejönne. :)
2012. jún. 22. 09:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm! Csak hinni kell benne, hogy azok az édesanya jelöltek, akik ilyen nagy szeretettel várják a kis csodájukat, előbb utóbb meg fogják kapni :D biztosn jó helyre fog kerülni! Sok türelmet és hitet kívánok hozzá, ez segít át a sikertelen hónapokon. Mi egy évet vártunk rá, már épp kezdtük a meddőségi vizsgálatokat épp egy bejelentkezett átjárhatósági előtt lett pozi tesztem,pedig azt mondták, nem lehet babánk természetes úton, pedig minden lelet jó volt... lehet lélekben elengedtem a görcsösséget, és ezért jött össze.
2012. jún. 22. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is így kezdődött barnázással. Most 3 éves és itt nénózik mellettem.
2012. jún. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!