Teszt kérdés. Lát valaki valamit ezen a teszten?
2012. jún. 21. 21:06
21/43 anonim válasza:
Ha 1 bizonyos szögből nézem, látom a 2. csíkot, de nem tudom eldönteni :) :( lehet azért, mert össze vissza állítom a laptopon a képernyőt :)
Szorítok Neked nagyon! Mindenképpen írj majd.
22/43 anonim válasza:
Mintha tényleg lenne ott valami!
Drukk,hogy erősödjön! :)
23/43 anonim válasza:
Sajnos nekem ennél jóval látványosabb (de így is nagyon halvány) volt a második csík és a végén kiderült hogy nincs baba.
Nagyon jó szemetek van ha láttok rajta valamit :)
Nagyon drukkolok hogy legyen babátok de ne éld bele magad mert akkor nagy lesz a csalódás ahogy nekem is az volt!
24/43 anonim válasza:
Én látom a 2. csíkot. Mikorra nem várod? Tesztelj még egyet reggeli vizeletből és persze várjuk az eredményt :)
Drukkolok!!!!
25/43 anonim válasza:
Igazán felesleges átrakni negatívba a képet.... Nekem olyan tesztem volt aminek a negatívján is látszott a második csík, akkor mégsem voltam terhes mert csak száradási csík volt. Ezen a teszten látszik egyébként a második csík rendesen és a negatív képeken is egyébként... Ha ez nem száradási csík, akkor sztem lesz ez még erősebb is! Megy a drukk!
26/43 A kérdező kommentje:
De sok vàlasz, olyan aranyosak vagytok. Hétfőre nem várom. Tök jó érzés, hogy ennyien szugeràljàtok a monitort :-) holnap reggel tesztelek újat, addig várok. Ha kibírom. Reggel tökre szédűltem. Viszont ami nem jò, hogy tiszta pattanas lettem és nàlam ez a mensi előjele. 2éve spontán vetéltem ikrek voltak. Azòta semmi, de most nem is volt igazán tervebe. Ha összejönne, akkor az egyben öröm is és meglepi is. :-)
2012. jún. 22. 09:39
27/43 anonim válasza:
drukkolok, és kérlek amint teszteltél, rakd fel a képét, mert látod mennyien szugeráljuk a monitort és akarjuk látni a 2. csíkodat :)
28/43 anonim válasza:
Nekem is volt pattanás mensi előtt mindig, akkor is amikor babás lettem, csak akkor még több, és sajna végig kísérte a terhességemet is, szóval ezen ne agyalj.
29/43 A kérdező kommentje:
Mindenkep feltoltom holnap, ha nega, ha pozi. Aranyosak vagytok, hogy így szorítotok. Mar a lapockàmra is nőtt egy akkora pati, nyomja a melltartòpàntom. Viszont más fajta tesztet vettem holnapra. X-epil. Meglàtjuk mit produkàl. Tényleg a mai tesztelő kommentelővel mizu?
2012. jún. 22. 16:40
30/43 anonim válasza:
Az én lennék :) A párommal nem tudtuk eldönteni mit mutat (bizonyos szögből pozitív, másikból negatív), úgyhogy másikat kell csinálnom vasárnap (vagy ha nem bírom ki, akkor holnap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!