Teszt kérdés. Lát valaki valamit ezen a teszten?
2012. jún. 21. 21:06
1/43 anonim válasza:
Háááát... Ha nagyon akarom. De inkább nem.
2/43 anonim válasza:
Háááát, ha nagyon megnézem talán látok egy kis reménysugarat. Tesztelj 2 nap múlva, és légyszi írd meg mi lett az eredmény!!!! Szorítok neked!!!
3/43 anonim válasza:
Igen, lekicsinyítve jobban látom, szerintem pár nap és erősödik:)
5/43 anonim válasza:
Ne hari, én semmit... amúgy ha van még pár napod, akkor nem reménytelen a helyzet, inkább csak túl korai a tesztelés...
6/43 A kérdező kommentje:
Ti aztán gyorsak vagytok :-) . Falási rohamom van, ami fura mert ebben a,melegben nem szokott. Várok aztán tesztelek újat és megírom :-) . Èn sem tudom eldönteni ezért dobtam fel...
2012. jún. 21. 21:16
7/43 anonim válasza:
Nincs azon semmi, hidd el, csak nagyon akarod látni... Vagy nagyon nem. :)
8/43 A kérdező kommentje:
:-) lehet odaképzelem. Szeretnék pozitivat tesztelni. Mindenkinek megy a zöld kezecske!
2012. jún. 21. 21:20
9/43 anonim válasza:
Talan van ott valami halvanyan... De nagyon nagyon talan :)))
Szoritok!! Ket nap mulva reggeli pisibol teszt ugyanevvel! Ha baba van, akkor erosodnie kell!
Ird majd meg kerlek, drukkolok:))
13 hetes kismami
10/43 anonim válasza:
Én is nagyon nagyon nagyon halványan, de mintha látnám. Mindenképpen tesztelj pár nap múlva, valószínűleg nagyon korai volt. Drukkolok! (Én holnap tesztelek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!