Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elősegítheti a menstruációt?

Elősegítheti a menstruációt?

Figyelt kérdés
Ezekben a napokban kéne (nem) megjönnie!Ha rá stresszelek ,mert félek,hogy megjön az nagyban befolyásolhatja,hogy valóban megjöjjön?Bocs,ha hülyeséget kérdeztem!
2009. júl. 6. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nos, ha babát vársz akkor a stressz nem úgy hat rád, mint azokra a nőkre, akik attól félnek terhesek lesznek :) Náluk akkor késés szokott következni. Te nem reszketsz és félsz hogy úristen mi van ha. Ahhoz azért fokozott és tartósabb stressz kell. Létezik terhesség alatti menstruáció, de az stressztől nem fog megjönni :):) Tehát ha terhes vagy, és nagyon nagyon fokozott stresszben élsz akkor az elvetélés kockázatát növeled meg, de azt semmiképpen sem befolyásolod, hogy terhesség alatt megjön-e a menstruációd :):)
2009. júl. 6. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon sok próbálkozáson vagyok túl,de eddig semmi!Most kell valamelyik nap nem megjönnie és ideges vagyok,hogy most sem jött össze!Köszönöm a válaszod!
2009. júl. 6. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Semmi baj, ha most megjön, az akkorsem a te hibád lesz. Hidd el egyszer mindenkihez bekopogtat a gólya :):) Nagyonnagyon szurkolok neked, és ha van lehetőséged akkor írd meg az eredményt :)
2009. júl. 6. 18:00
 4/7 A kérdező kommentje:
+ még attól is stresszelek,hogy olyan pici görcseim vannak mint amikor meg akar jönni!:(
2009. júl. 6. 18:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Ígérem meg fogom írni!aranyos vagy!köszönöm!
2009. júl. 6. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Látom tényleg nagyon stresszes vagy :( Szegénykém. Pontosan mióta próbálkoztok? Nőgyógyásznál jártatok vagy házi praktikákat bevetettetek? Nos, ha ebben a hónapban nem jön össze a baba, és még nem próbálkoztatok egyikkel sem azok közül amiket fent említettem, írj nyugodtan és adok pár tippet neked/nektek :)
2009. júl. 6. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
6 hónapja próbálkozunk,de még semmi!Nagyon el vagyok kenődve ,mert az életben mostanában nekem semmi nem jön össze,ezért bízom benne,hogy valami jó is történik velem ennyi rossz után!egy baba az egész életem megváltoztatná jó irányba!Nem próbáltam még semmit!mit tudnál ajánlani?Orvoshoz állítólag egy év próbálkozás után érdemes menni!Ez igaz?
2009. júl. 7. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!