Lehetséges ilyen tünet? Bővebben lent.
én nagyon sokszor határoztam el, hogy nem görcsölök a dolgon, egyébként nem is nagyon volt rá időm, és úgy gondoltam, hogy rendben vagyok ilyen téren. a múlt héten véget ért egy hosszabb munkám és az első "szabad" napon teljesen kikészültem. nem bírtam felkelni, szóval vagy két napig muszáj volt pihenni. és akkor jöttem rá, hogy igenis van egy csomó dolog, ami ezzel kapcsolatban okozott bennem görcsöket. most jobb, de a következő két hetet intenyív pihenéssel fogom tölteni és feldolgozom az ért csalódásokat.
mert különben észre sem vesszük, de görcsölünk a dolgon :(
bocs, ezt már a kommentedre írtam, nem annyira a kérdésedre, de remélem segít egy kicsit. szép napot!
Köszönöm mindenkinek a válaszát, és megértéset. Ez volt a 13. sikertelen hónap, és már mindent kipróbáltunk, 2 hónapja azonban felhagytam mindennel, pont azért mert már elegem lett abból, hogy ez teszi ki a mindennapokat.Hamarosan elutazunk a férjemmel nyaralni, már nagyon várom, remélem segíteni fog.
Mielőbbi babavárást kívánok Nektek, és még egyszer köszönöm!
jaj ne is mond!Nekem mostjött meg:( nem is hanem hogy hihetetlenül görcsölök a menzivel. iszonyatosan szokott fájni. gyógyszert meg most nemnagyon mertem bevenni mert hormongyógyszert szedek. amugy nekem is hányingerem van ....tudod ez sajna menzivel is jöhet!!!!!!!menzikor ne nézd a tüneteket mert ez a menzi olyanokat csinál.....
Nekem is elegem van ebből az egész teherbeesési procedúrából.
Hölgyeim,
nyugi először is.
A görcsölés biztosan nem segít.
Egy babát tervező topikban olvastam, (nagy örömmel), a már kismama kommentjét: ha túlságosan rágörcsölsz a témára, akkor egy alapos masszázs a szerelmespár között, vagy egy romantikus/kalandos utazás, esetleg lakáscsere az, ami segíteni fog. Akárki akármit mondd, a környezet igenis befolyásolja ezeket a dolgokat.
Ja és ne egyetek gyömbéres ételeket, az csökkenti az esélyeket. :) Drukkolok mindeninek, és egyenként is.
Elnézést, eszembe jutott még valami:
Miss Murphy teherbeesési tippjei:
- Cseréld le az összes nagy méretű, kényelmes ruhádat feszes haspólóra és csípőnadrágra.
- Vegyél három méregdrága tűsarkú cipőt.
- Foglald le a jegyeket életed legpazarabb vakációjára! Mire a jegyek megérkeznek, teherbe esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!