Még reménykedjek?

Figyelt kérdés

4 napja késik

Tüneteim:émelygek mindjárt megjön érzés többet járok pisilni, rettenetesen fáradékony vagyok.

Tesztem nem mutatott semmit még a kontroll csíkot sem.Ezért mentem dokihoz

Ez áll a papíromon: uterus homogén szerkezetű nyálkahártya vastagság 8mm kontroll 10 nap múlva

Azt mondta szerinte túl vékony ahhoz a nyálkahártya hogy baba legyen de várjunk még ha 10 nap múlva visszamegyek akkor már látni kéne ha baba van ha nincs akkor ír gyógyszert.Szerintetek reménykedjek még?

Hátrahajló méhem van az első terhességnél még 14 hetesen is hüvelyi uh-t csinált mert hason keresztül alig látott valamit. Nyálkahártya mindenhol egyforma vastag vagy a méh tetején vastagabb?

2012. jún. 20. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Lehet hogy elindult valami csak nem tudott beágyazódni, sok esetben van ez így, csak általában fel se tünik mert kb mensi idején dől el, és ha megjön azt gondoljuk nem jött össze. De lehet hogy jobb is ha nem tudunk róla. Én múlt hónapban voltam így hogy 25-re megjött és elég darabos dolgok távoztak... Persze lehet 100 másik oka is. Majd most :)
2012. jún. 22. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!