Még reménykedjek?
4 napja késik
Tüneteim:émelygek mindjárt megjön érzés többet járok pisilni, rettenetesen fáradékony vagyok.
Tesztem nem mutatott semmit még a kontroll csíkot sem.Ezért mentem dokihoz
Ez áll a papíromon: uterus homogén szerkezetű nyálkahártya vastagság 8mm kontroll 10 nap múlva
Azt mondta szerinte túl vékony ahhoz a nyálkahártya hogy baba legyen de várjunk még ha 10 nap múlva visszamegyek akkor már látni kéne ha baba van ha nincs akkor ír gyógyszert.Szerintetek reménykedjek még?
Hátrahajló méhem van az első terhességnél még 14 hetesen is hüvelyi uh-t csinált mert hason keresztül alig látott valamit. Nyálkahártya mindenhol egyforma vastag vagy a méh tetején vastagabb?
Rendszeres a ciklusod? Vagy máskor is szokott késni? A méhszáj felpuhulásából tudhatná esetleg a doki. Azt tudja hogy eddig mennyi volt a nyálkahártya vastagsága? Mert ahhoz képest kéne nézni hogy vastagodott-e. Nekem alapból vastagabb pl.
Ha a teszt nem mutatott ctl csíkot, nem működött!! Tesztelj újra, reggeli elsőből. Drukk :)
ha a controll csíkot sem láttad a teszten, akkor az a teszt hibás (lásd. tájékoztató)
tesztelj másikkal
Na most ez nagyon érdekes, szerintem a dokit nem járt el elég alaposan.
Egy vérteszt azonnal meg tudja mutatni, hogy terhes vagy-e. És ha igen, és túl vékony a nyálkahártya ahogy a doki mondta, akkor azonnal gyógyszert adnak a vastagítására. Különben ez vetéléshez is vezethet!
De gondolom a dokid inkább a 'majd a természet elrendezi' vélemény híve.
Nagyon drukkolok, hogy ha babás vagy, akkor minden rendben legyen.
A teszt pedig szerintem sem lehetett ok, csinálj még tesztet!
Azóta sincs semmi csak a mindjárt megjön érzés de egyre ritkábban érzem vagy lehet hogy nem volt idő figyelni rá?
Ma nagyon pörgős napom volt. Holnap reggel tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!