Xepil terhességi teszt?
Szia.A te esetedben egyiket sem,mert nem vagy terhes.Sajnálom:(
Az xepil nagyon megbízható és olcsó mivolta ellenére igen érzékeny,én a nemvárt előtt 2 nappal teszteltem nagyon erős pozitívat.
Nekem is előfordult,hogy késett 2 hetet és egy raklap mindenféle teszt ellenére sem akart pozi lenni.Megjött.Várj türelemmel,és nem szabad magad olyasmibe beleélni ami nincs,ha ezt elfogadod az már fél siker.
Attól még, hogy holnap dokihoz mégy, ma nyugodtan csinálhatsz egy tesztet.
Az Xepil megbízható, ha 10 napja késik, és terhes vagy, akkor már délutáni vizeletből is ki kell mutassa.
(és nyugodtan használj kevesebb írásjelet:D)
Szia az első válaszoló vagyok.
Szerintem teljesen normálisan válaszoltam a kérdésedre,tanulj meg fogalmazni és megírni egy kérdést normálisan!
Egyébként tedd a kezedet a monitorra,én is odarakom az enyémet és telepatikusan megnézem,terhes vagy-e!
Elsőnek: miért gúnyolódsz vele? Sehol nem szerepelt az a kérdés, hogy szerintünk terhes-e. Csak a tesztről kérdezett, hogy megbízható-e. Felesleges, és durva ilyeneket írni, hogy ráteszed a kezed a monitorra, és megállapítod, hogy terhes-e. Bár valóban félreértelmezhető volt a kérdés, de a második kommented alapján te amúgy sem vagy valami nagy ász a szövegértésben.
Utolsó válaszoló:Na, de bírom az ilyen nyalizó embereket:S
"jelek használata, helyesírásod tökéletes" A dupla írásjelek használata nem tökéletes, hanem helyesírási hiba. Ennyi. És a kérdés kétféleképpen értelmezhető, így felesleges ekkora mellénnyel védelmezni a kérdést, mert igenis félreértelmezhető.
Kérdező, tényleg félreérthető volt, amit írtál, én is úgy értelmeztem, hogy csináltál tesztet, ami negatív lett, és ezért kérdezed, ki kellene-e már mutatnia.
De mivel írtad, hogy még nincs teszted, szerintem csinálj egyet! 10 napos késést már kimutat délutáni vizeletből is nagyjából bármelyik teszt.
De ha útba esik egy DM, akár one step-et is vehetsz, az is ki fogja mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!