Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan számoljanam ki a...

Hogyan számoljanam ki a peteérésemet ilyen esetbe?

Figyelt kérdés

Május 10-én kellett volna megjönni-e tegnap viszont megjött.

A cikluson általában 28-30 napos ilyenre még nem is volt példa hogy ennyit késen.

Melyik napon lesz peteérésem?Melyik időszakban szertkezzünk majd és milyen pózban?Utána ha gyertyázok azt mennyi ideig?Mennyi ideig ne mennyek megmosakodni?

Nagyon szeretnénk babát és nem tudom mit csinálok rosszul...

2012. jún. 20. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Ha ennyit késett, nem lehet megmondani, legközelebb mikor lesz peteérésed. Hőgörbéből, vérvételből is utólag derül ki.

12. naptól legyetek együtt 2-3 naponta.

Mindegy milyen póz, nem kell gyertyázni, mosakodni is lehet. Ami bent mkar maradni, bentmarad.

Különben abortusz se lenne, ha mindenki egyből lefürödne és nézd meg mennyi van.

2012. jún. 20. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz azért én annyit hozzá szólnék, hogy igen, nem lenne abortusz, ha számítana, de azért biztos nem hat serkentően, ha egyszerre a fürdőkádba ugrik valaki szex után!
2012. jún. 20. 11:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha 28-30 naposak a ciklusok, és elég elszántak vagytok, akkor legyetek együtt a ciklusod 10, 12,14,16 napjain.

És ne rohanj fürdeni azonnal. Este ha együtt vagytok, akár reggelig bent maradhat az anyag :)

2012. jún. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!