Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Mikor meg...

Mitől lehet ez? Mikor meg kellett volna jönnie,3 napig rózsaszín folyásom volt, aztán elmúlt, és most mintha peteérésem lenne (nyúlós átlátszó folyás). Már vagy 6 napja késik.

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
babától, nekem is ez volt, bár nem lett utána nyúlós a folyásom, hanem inkább krémes, de ez változhat egyénenként, ha mégsem vagy babás csináltass egy hormonszint mérést.
2009. júl. 6. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak az a furcsa, hogy szerintem rendes időben meg nem volt peteérésem.De ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 33. napon legyen peteérés.

Ja és közben olyan volt, mintha mindjárt megjönne, de peteéréshez hasonló tüneteim is voltak( szurkálás) párhuzamosan.

2009. júl. 6. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
mondom, ez lehet beágyazódásos vérzés, az meg, hogy mikor van pé. azt sosem tudjuk egész pontosan, tesztelj egyet, az a biztos, ha mégsem baba, akkor hormonális okok lesznek a háttérben.
2009. júl. 6. 11:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Vicces lenne ha épp most sikerült volna, mert 2 éve nem sikerül, és mennem kell vissza dolgozni ősszel.Most egyálatlán nem is gondoltam rá, le is mondtam már róla.Meg az új gyes törvény miatt is aggódom, mi lesz ha már rám az új törvény vonatkozik...
2009. júl. 6. 11:45
 5/5 A kérdező kommentje:
ja, mert már van egy lassan 3 éves kisfiam, vele vagyok itthon.
2009. júl. 6. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!