Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ha multhét csütörtökön...

Lányok ha multhét csütörtökön kelett volna megjönnie de helyette csak nyálkás folyás?

Figyelt kérdés
ma délutáni tesztem negat. talán egy iszonyat halvány valami van rajta. Nagyon sokat szúrkál a hasam és sürün van pisilési ingerem . Mennyi a terhesség esélye ?Korán teszteltem ?
2012. jún. 18. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2 nap múlva tesztelj újra, aztán tedd ide fel, megnézzük! Én nagyon drukkolok! +-nak tűnsz!
2012. jún. 19. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is lehet ott valami, nekem is nyálkás folyásom volt mikor teherbe estem, nekem csak a 9. napon a nem várt után volt pozitív a tesztem, szerintem pár nap múlva erős csíkodnak kell lenni, ha egy kicsi halvány már van, a halvány is pozitív:)
2012. jún. 19. 12:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma strandon voltunk és mire hazaértem elkezdtem vérezni. Nem hiába nem erösödött a csík a teszten . Csak a meleg front bezavarhatta a ciklusom szerintem.Most legalább megtanultam hogy semmiféle tünetre nem lehet alapozni , kizárólag a pozitiv tesztre. Köszi a válaszokat :)
2012. jún. 19. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!