Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok ha multhét csütörtökön...

Lányok ha multhét csütörtökön kelett volna megjönnie de helyette csak nyálkás folyás?

Figyelt kérdés
ma délutáni tesztem negat. talán egy iszonyat halvány valami van rajta. Nagyon sokat szúrkál a hasam és sürün van pisilési ingerem . Mennyi a terhesség esélye ?Korán teszteltem ?
2012. jún. 18. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát, ha múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie, akkor tuti hogy nem teszteltél korán! Szerintem ilyenkor már délutáni vizeletből is ki kellene mutatnia a babát. Milyen tesztet használtál?
2012. jún. 18. 21:36
 2/13 A kérdező kommentje:
facelle . Illetve szombat reggel egy clearblue. az lett idön túl pozi.
2012. jún. 18. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után már ki kellett volna mutatnia.Csinálj egy másikat,reggeli elsőből.De szerintem elég nagy esélyed van a babára.
2012. jún. 18. 21:39
 4/13 A kérdező kommentje:
csinálok. Ma este egyébként észrevettem hogy tiszta csomó a mellem, a mirigyek bevannak duzzadva . Illetve a köldökömön egy határozott csík van, ami eddig nem volt pedig van egy kisfiam már. [link]
2012. jún. 18. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:
megcsinaltad a tesztet?
2012. jún. 19. 07:04
 6/13 A kérdező kommentje:
meg. ez is a negatív felé hajlik :(
2012. jún. 19. 08:25
 7/13 anonim ***** válasza:
A tünetek szerint pedig babás vagy! doki?
2012. jún. 19. 09:15
 8/13 A kérdező kommentje:
ez az . Énis úgy érzem hogy az vagyok. Van már egy kisfiam. Dokihoz mindenképp elmegyek, csak nem értem 5 nap késés után miért negativ a teszt. 2.-án voltunk együtt utoljára. ez volt 17 napja .
2012. jún. 19. 09:46
 9/13 A kérdező kommentje:
helyesbitek mert ez a vizeletsugaras facelle amit ma csináltam nem teljesen negativ. van rajta valami iszonyat halvány vonal, ami meg is maradt rajta . De nem olyan egyértelmü hogy én arra azt mondhassam hogy az halvány pozitiv . Láttam halvány pozi teszteket itt, ez halványabb .Még mindig korai lenne ???
2012. jún. 19. 09:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt még leírom hogy 2-3 napja melegség önt el, olyan mintha égne az arcom . most meg mértem a hőm 37.0 ,.nem vagyok lázas mégis forrónak érzem magam. :/
2012. jún. 19. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!