Lányok ha multhét csütörtökön kelett volna megjönnie de helyette csak nyálkás folyás?
Figyelt kérdés
ma délutáni tesztem negat. talán egy iszonyat halvány valami van rajta. Nagyon sokat szúrkál a hasam és sürün van pisilési ingerem . Mennyi a terhesség esélye ?Korán teszteltem ?2012. jún. 18. 21:33
1/13 anonim válasza:
Hát, ha múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie, akkor tuti hogy nem teszteltél korán! Szerintem ilyenkor már délutáni vizeletből is ki kellene mutatnia a babát. Milyen tesztet használtál?
2/13 A kérdező kommentje:
facelle . Illetve szombat reggel egy clearblue. az lett idön túl pozi.
2012. jún. 18. 21:39
3/13 anonim válasza:
Ennyi idő után már ki kellett volna mutatnia.Csinálj egy másikat,reggeli elsőből.De szerintem elég nagy esélyed van a babára.
4/13 A kérdező kommentje:
csinálok. Ma este egyébként észrevettem hogy tiszta csomó a mellem, a mirigyek bevannak duzzadva . Illetve a köldökömön egy határozott csík van, ami eddig nem volt pedig van egy kisfiam már. [link]
2012. jún. 18. 23:55
6/13 A kérdező kommentje:
meg. ez is a negatív felé hajlik :(
2012. jún. 19. 08:25
7/13 anonim válasza:
A tünetek szerint pedig babás vagy! doki?
8/13 A kérdező kommentje:
ez az . Énis úgy érzem hogy az vagyok. Van már egy kisfiam. Dokihoz mindenképp elmegyek, csak nem értem 5 nap késés után miért negativ a teszt. 2.-án voltunk együtt utoljára. ez volt 17 napja .
2012. jún. 19. 09:46
9/13 A kérdező kommentje:
helyesbitek mert ez a vizeletsugaras facelle amit ma csináltam nem teljesen negativ. van rajta valami iszonyat halvány vonal, ami meg is maradt rajta . De nem olyan egyértelmü hogy én arra azt mondhassam hogy az halvány pozitiv . Láttam halvány pozi teszteket itt, ez halványabb .Még mindig korai lenne ???
2012. jún. 19. 09:52
10/13 A kérdező kommentje:
Azt még leírom hogy 2-3 napja melegség önt el, olyan mintha égne az arcom . most meg mértem a hőm 37.0 ,.nem vagyok lázas mégis forrónak érzem magam. :/
2012. jún. 19. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!