Van kozuletek valaki aki ERDELYBEN el? Volt e esetleg valaki mar Szovatan kezelesen? Telyleg olyan hatasos?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 16:38
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok erdélyi, de tavaly az erdélyi szállásadóm mesélte, hogy annak idején a második baba nem akart jönni, így Szovátára ment kezelésre. Én sosem hallottam akkor még ezt, utánanéztem. Sok jót olvastam akkor róla. Neki sikeres volt, hamar teherbe esett, az eredményét már mi is láttuk, gyönyörű 4 éves kisfiú. Ők egyébként Székelyszentléleken élnek.
2/2 anonim válasza:
En erdelyben elek kozel Szovatahoz , evente el jarunk oda es halottam hogy hatasos egy probat meg er es meg gyonyoru hely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!