Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt másnak is tünete mellfesz...

Volt másnak is tünete mellfeszülés és melldagadás Bromocriptin elhagyása után?

Figyelt kérdés
Fél évig szedtem, aztán egyik napról a másikra abbahagytam, azóta óriásira dagadtak a melleim és feszülnek, fáj... :(

2012. jún. 16. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez ugye a tejtermelődés ellen is van, lehet azért dagadnak a melleid. Ha megnyomod nem jön tej?
2012. jún. 16. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Megnyomtam, semmi... De alig férek a melltartómba :) És nagyon fáj meg feszül :(
2012. jún. 16. 20:37
 3/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg a prolaktin szinted jócskán megemelkedett. A "mellékhatása" persze kellemes, de ha babásodni szeretnél, sajnos ez nem jó jel, mert a magas prolaktin szint gátolja a peteérést. A mellfeszülés, fájdalom a növekedés miatt lehet.

Megkérdezhetem, miért hagytad abba?

2012. jún. 17. 06:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia :)

Hiába vártuk a babát, nem akart jönni ezért orvosi segítséget kértünk, vérvételi eredmény volt a magas prolaktin szint, minden baj okozója... Erre kaptam fél évvel ezelőtt a Bromocriptint, majd Clostilbegytet, a harmadik Clostis kúra eredményt hozott, lett peteérés majd pozitív teszt is, csak sajnos 5 hetesen elment a baba :( A nőgyógyászom továbbküldött meddőségi központba, 26-án megyünk a Dévai Intézetbe. Ezért hagytam a abba a Bromocriptint, hogy "tiszta lappal" induljunk neki, remélem jól tettem... De már legalább tudom, hogy az "egekbe szökött" prolaktin-szint miatt lehetnek ilyen bajaim. Kíváncsi vagyok, hogyan fognak majd kezelni...

2012. jún. 18. 08:04
 5/5 Manka68 ***** válasza:

Ha már kiderült egy probléma és kaptál rá kezelést, nem kéne abbahagyni. A meddőségi központokban inkább annak örülnek, ha már egy probléma ki van zárva, és nem kell az alapoktól újrakezdeni mindent. De ha már így csináltad, a dokinak mondd el, nehogy emiatt csússzon félre a kezelésed.

Lehet, hogy ezzel most azt érted el, hogy kezdheted elölről a prolaktin beállítást, és csúszol miatta hónapokat. :-(

2012. jún. 19. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!