Miért félek kitapogatni a méhszájamat?
Figyelt kérdés
Egyrészt valahogy úgy viszonyulok hozzá, mint a kontaklencséhez. Hogy tudom, hogy nem sérthetem meg és nem lesz baj, mégis félek ott tapogatózni. Másrészt félek, hogy nem tudom kitapogatni, vagy hogy fogom e tudni, hogy amit érzek, az e, amit keresek. Mert én mindig csak a hüvely járatomat érzem. Más is volt már ezzel így? Egyébként megbízható a méhszáj saját kezű vizsgálata?2009. júl. 4. 19:56
1/8 anonim válasza:
ha nem tudod mit kell érezned és amit érzel mit jelent akkor feleslegesen csinálod!Meg sokmindenkit becsapot már a méhszáj állása!
2/8 anonim válasza:
NE FÉLJ TÖLE,CSAK ELÖTTE ALAPOSAN MOS KEZET ÉS VAGY GUGOLVA,VAGY AZ EGYIK LÁBADAT FELRAKVA EGY SZÉKRE KÖNYEBEN ELÉRED HA FELNYULSZ ÉREZNI FOGOD HOGY KEREK KIS NYILÁSSAL A KÖZEPÉN AMI ZÁRT VAGY NYITOTT,VAGY PUHÁNAK,VAGY KEMÉNYNEK FOGOD ÉREZNI ATTÓL FÜGG A CIKLUS MELYIK NAPJÁNÁL JÁRSZ,HA PUHA ÉS KISSÉ NYITOTT VAGY AZ A CIKLUS KÖZEPETÁJÁN SZOKOTT LENNI AZ A PETEÉRÉS KÖRNYÉKE.A MENSZI KÖRNYÉKÉN KEMÉNY ÉS LENT VAN A MENSZIKOR KISSÉ NYITOTT,NE FÉLJ NEM FOGOD MEGSÉRTENI,ÉS EZ NAGYON BEVÁLT VIZSGÁLTI MÓDSZER CSAK AHOZZ HOGY KITAPASZTALD SOK IDÖ KELL.
3/8 anonim válasza:
ez nagyon bevált vizsgálat a nőgyógyászoknak.
miért kell vizsgálgatnunk magunkat?
elkell menni orvoshoz.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Miért akarod kitapintani?
Peteérésnek vannak más tünetei is, terhesség esetén is vannak egyéb jelek. Feleslegesen ne tapogasd magad, hagyd meg ezt a dokinak.
Ha babát szeretnél, ne görcsölj rá ennyire a témára, mert annál inkább nem fog sikerülni...
Tapasztalatból írok...
5/8 anonim válasza:
Én sem értem minek kell felnyúlkálni magatoknak. Nem ettől függ, hogy terhes leszel e. Szeretkezz a pároddal , akkor nagyobb esélyed lesz a babára, minthogy magadat vizsgálgatod. MINEK???? Légyszi valaki magyarázza már el, mert olyan sokan írják, hogy felnyulkálnak maguknak, de én sehogyansem értem, hogy miért vannak elöbbre vele!
6/8 anonim válasza:
Én se nyúltam föl sose magamnak de nem is tenném. Azért van a nőgyógyász. S szerintem nem valami biztonságos. Ja persze moss kezet meg nem lesz semmi bajod na és ha mégis? ÁÁÁ hülyeség nyúlkálni.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van. Még nem próbáltam, de azt hiszem hagyom is az egészet a fenébe. A Gyakorikérdések.hu-ról is le kellene már kattannom, mert ez már beteges. Már bánom, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert állandóan olvasgatom, hogy ki milyen terhességi tüneteket tapasztalt és így nem akar jönni az a baba. Nagyon csak ezen jár így a fejem.
2009. júl. 6. 01:17
8/8 anonim válasza:
Azért mert tényleg nagyon jár az agyad. Lazulj el és ne gondolkozz. Hamarosan sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!