Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után 13 napra a teszt...

Szex után 13 napra a teszt negatív szerintetek korán teszteltem?

Figyelt kérdés
25-ös érzékenységü!!! 24-én nemvárom.

2012. jún. 15. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem meg ezt a Kérdező nemigen csípte el...tehát a menzesze előtt 22 nappal volt az aktus? ebből nem hiszem, hogy lehet baba. 24.én tesztelni meg ugyanolyan felesleges, mint most, ebből az egy aktusból elég nehezen lehetne szerintem összehozni...
2012. jún. 15. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Pontosan ovu napján voltunk együtt a férjemmel, 8 nap múlva a 10 - es teszt pozitív lett, rá két napra a 25 - ös is halvány pozitív.
2012. jún. 15. 12:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A 13 nappal ezelőtti együttlét volt az utolsó alkalom? Mert akkor ebből így nem nagyon lesz baba. Ha 24-én kéne megjönnie, akkor az nagyon a ciklusod elején történt, olyankor bár nem lehetetlen, de nagyon ritka a teherbeesés.
2012. jún. 15. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!