Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szex után 13 napra a teszt...

Szex után 13 napra a teszt negatív szerintetek korán teszteltem?

Figyelt kérdés
25-ös érzékenységü!!! 24-én nemvárom.

2012. jún. 15. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Ennyi idő után szerintem már ki kellene mutatnia.
2012. jún. 15. 11:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy korán teszteltél.

Tudom, hogy nehéz, de várd meg a nemvárt napját, addig csak csalódni fogsz.

2012. jún. 15. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon korán teszteltél. Ugyanis a beágyazódás akár 2 hét is lehet, te meg éppen akkortájt teszteltél. Akkor még ha sikerült volna se mutatná ki a teszt. Várj kb 2 hetet, ha vagy a nemvárt napját, és ha nem jön meg, majd akkor tesztelj.
2012. jún. 15. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Túl korán teszteltél. Várj meg a mensi elmaradását!
2012. jún. 15. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze, hogy koran. Az elsonek meg gratulalok... Minden jot
2012. jún. 15. 11:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyon korán teszteltél, ha valóban 24-re nem várod, akkor még csak kb. 5 napja lehetett ovud, ahhoz meg igen messze van a 13 nappal ezelőtti szex.
2012. jún. 15. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"A beágyazódás a megtermékenyüléstől számított 7-8 napon belül kezdődik és több napos folyamat, de ekkor már elkezdődik a hCG termelődése, így a vérben már jelen lehet. A beágyazódás befejeztével a hCG hormon szintje rohamosan emelkedik (minden 48-72 órában megduplázódik). A 12-14. napon már a vizeletből is kimutatható az otthoni terhességi tesztekkel. Ennél korábban azonban nem érdemes próbálkoznod, mert az otthoni tesztek érzékenysége nem teszi lehetővé a megbízható eredményt. A fent említett napokat a megtermékenyüléstől kell számítani."

Tehát ha rögtön megtermékenyültél, akkor bizony már kellene jeleznie a tesztnek, de ha az aktus után csak egy-két nappal, talán akkor is.

2012. jún. 15. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Kolompár!Jó kis szöveget ollóztál be de köze nincs ehhez a dologhoz.amit írtál az igaz,de a kérdező azt mondja h szex! után nem azt azt hogy az ovulációja után 13 napra lett - teszt.

HA jól számolom 2.-án voltak együtt,de a peteérése csak 10-én volt,ezért ha akkor nem szexeltek akkor kevés az esély a terhességre.

Tesztelni a nemvárt menstruáció első napján kell először!

Nagyon hamar teszteltél,25.-én ismételd meg!addig teljesen felesleges mert csak magadat túráztatod.

2012. jún. 15. 11:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Korán teszteltél. Mivel a hímivarsejtek akár 2-3 napot is eléldegélnek a petesejtre várva, (sőt, extrém esetben akár 5 napot is) így még ha összejött is, akkor is lehet, hogy csak a 10. napodon vagy, az meg mindenképpen korainak mondható:)

24-ig várj, ha nem jön meg tesztelj.

Amúgy ha 24-re várod, és 2-án voltatok együtt utoljára, akkor sanszos, hogy nem vagy az.

2012. jún. 15. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Hihetetlen, milyen értetlenek vagytok! Tegyük fel, hogy aktus után csak 3 nappal termékenyült meg, bár ez már semmiképpen sem tipikus. Akkor is eltelt 10 nap a megtermékenyülés óta, a teszt ekkor valószínűleg már jelez. De ha nagyon biztosra akarsz menni, kedves kérdező, ismételd meg a tesztet 3 nap múlva!
2012. jún. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!