Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kisebbségnek (értitek! )...

A kisebbségnek (értitek! ) miért nincs gondjuk a teherbeeséssel?

Figyelt kérdés
Ma voltam Nst-n mellettem egy 33 éves "nő" és már a8 7.gyerekével terhes.(Aurórával)a legnagyobb gyereke (Kevinke)16 éves fiú...már van egy 1 hónapos unokája.Amikor az ambulanciára megyek 10-15 kisebbségi várakozik a folyosón abortuszra várva.Miért van hogy ők termékenyebbek?Más meg szenved hónapokig,évekig a meddőségi klinikákon...
2012. jún. 14. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is mindig elgondolkodom mikor láttom őket nagy hassal kb.vannak 4-5-en a legkisebb még szinte járni se tud,és ez 15-től 40 éves korig látható.Azon is meglepődöm h nagy hassal emelgeti a 4 éves gyerekét.Sose szetem fog.gátlót mégse jönn a baba már 1 éve
2012. jún. 14. 15:44
 12/15 anonim ***** válasza:
3%
Jó, általánosságban ez a kép él az emberekben róluk, hogy van egy rakás gyerekük. De köztük is lehet olyan akinek nem jön össze... Egyébként magyar családokat én többet ismerek ahol 5, vagy 6 gyerek van. Szóval szerintem ez nem ilyen egyszerű dolog.
2012. jún. 14. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Én sem tudom az okokat, de mivel Ózdon szültem volt időm párszor beszélni az ottani csecsemősökkel és szülésznőkkel is. Az ő véleményük szerint a stressz az oka. Mi stresszelünk azon ha nem sikerül, azon is ha besikerül...szóval mindenen. Ők nem! Magasból tojnak mindenre. Nincs lelkiismeret furdalása ha elveteti, de azon sem agyal hogy hogyan fogja a semmiből felnevelni. Elmondásuk szerint még a 30 év alatt amióta ott dolgoznak nem találkoztak olyan roma anyával akinek ne lett volna teje pl. Ez is érdekes. A magyar nők túl aggódják az egész terhességet az egész szülést, szoptatást szóval mindent. És szerintük ez a baj. Ezért van annyi nehéz szülés, császár, ezért nem tud mindenki szoptatni stb. stb. Viszont egy szálat sincs nagyobb fájdalomküszöbük, sőt! Elmondásuk szerint sokkal hangosabbak, jajveszékelősebbek mint mi magyar nők. Szóval nekünk is van mire büszkének lennünk :)
2012. jún. 14. 16:21
 14/15 Panka08 ***** válasza:

Ide a közelünkbe akartak költöztetni szoc. lakásba lakásba (szerencsére nem jött nekik össze)egy kissebségi házaspárt. A csaj 25 éves, és 9 (igen jól látod: kilenc) gyereke van!!!!!

4 gyerek az első férjétől, 5 a mostanitól.

2012. jún. 14. 19:12
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Hát akkor itt vagyok én példának. Értitek! hogy milyen nemzetiségű vagyok? ....

Hogy miért lehetnek ők! (mi) termékenyebbek annak az oka az hogy nem használuk fogamzásgátlót és nem azért mert nem tudjuk hogy mi az ,hanem mert az pontosan tudjuk hogy mit okoz vagy okozhat. Ezért én sem szedtem illetve nem is védekeztünk, pedig én 20 évesen költöztem össze a barátommal, most már férjemmel. Dolgozunk és meg van, volt mindenünk ahhoz hogy gyerekünk lehessen és feltudjuk úgy nevelni ahogy sokan közületeknek nem talán nem menne. Még is: 5 évig mindent megtettünk azért h babánk legyen(injekciók, tervezett együttlétek,hőmérőzés,4 orvos-3intézet,laporoszkópia, HSG...soroljam?) , mert nekem sem sikerült idáig. Mert végre terhes vagyok lombik előtt 1 hónappal. Szóval tudom h a többség olyan amilyennek ti látjátok, de higgyétek el a látszat néha csal...

2012. jún. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!