Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a nemvárt...

Mit gondoltok a nemvárt elötti fejfájásról? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Többen írták már,hogy fájt a fejük a nem várt elötti napokban,ezért már nem is reménykedtek,hogy összejött a baba. Tényleg van ilyen összefüggés a fejfájás és menszi között szerintetek?
2012. jún. 14. 10:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem vettem észre ilyen összefüggést.
2012. jún. 14. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos van. Mikor megjön, aznap olyan erős fejfájásom van :( Mindig tudom ebből a jelből, hogy pontosan mikor jön meg. A fejfájástól számítva fél napon belül megjön :(
2012. jún. 14. 11:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez lehet a mensi előjele, de lehet az ellenkezője is, kettős tünet. (Egyik kolléganőmnek épp ez jelzett babát, de az anyukámnál pont a mensit jelezte.) Nálam ez mindegyiktől független, vihar előtt vagy melegfrontkor szokott fájni a fejem, mindegy, melyik ciklusnapon vagyok, vagy éppen babát várok - e vagy nem. (Van 2, most szeretnénk 3.-at...)
2012. jún. 14. 12:47
 4/4 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Igen, van összefüggés. A hirtelen hormonesés okozza. Nem mindig egyformán és nem mindenkinek van, mert másképp reagálunk ugyanolyan hormonváltozásra, van aki kevésbé érzi, van aki jobban.

Én ezt akkor tudtam meg, amikor lombik utáni 12-ik napon a munkahelyemről be kellett mennem az ambulanciára, mert majdnem elájultam, görcsölt a petefészkem, és fájt a fejem. Méhenkívülire vagy vakbélgyulladásra gyanakodtak, ezért alaposan kivizsgáltak. De csak a hormonjaim szórakoztak. :-( Másnap megjött a vérzésem, és minden nyavalyám elmúlt a fejfájást is beleértve.

2012. jún. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!