Okozhat ez gondot? Nehezebb teherbe esnem, vagy minden rendben?
Figyelt kérdés
Nekem elég kevés vérzésem van. A bőséges napon is elég két három tampon, vagy betét. Rövidek is 3-4 napig tart csak. Ciklusom változó 23-29 nap között mozog. Most például 25 napra jött meg és 3 napig tartott. A 4 nap egy kis folyás volt már csak. Mennyiben befolyásolja ez a teherbe esést! Segítséget előre is köszönöm :)2012. jún. 13. 18:01
1/2 anonim válasza:
Ez önmagában nem befolyásolja a teherbeesést. A kevés vérzés, rövid mensi semmiképp nem hátrány. Ha esetleg a ciklus hormonprobléma miatt volna ingadozó, az jelenHETne gondot, de szerintem nem fog. Ha esetleg 6-7 hónap alatt nem fog összejönni a baba, elmész nődokihoz és kérsz egy hormonvizsgálatot, de a kevés vérzés nem jelent hormonproblémát.
Egyik barátnőmnek hozzád hasonló jellemzőkkel a 6. hónapban sikerült teherbe esnie, szerintem ez még egy könnyű teherbe esésnek minősült, az én két és fél évemhez képest :-) szóval türelem, nyugalom, bizakodás! SOK SIKERT!
2/2 anonim válasza:
Nekem mindig is kevés, gyenge vérzésem volt, 3-4 napig szokott tartani, de a 4-en már csak barnázás. Mégis minkét alkalommal elsőre teherbe estem. Önmagában a gyenge vérzés nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!