Fiut szeretnenk, igy van ra esely?
Mi nem az alapján terveztük.De visszanézve nekünk bejött.
De fiúra ovukor(az nap)van a legnagyobb esély.
Szerény meglátásom szerint fiút könnyebb összehozni, mint kislányt. Nyilván ebben benne van, hogy a második kisfiú van a pocakomban (másodiknak lány szerettünk volna) és akinek pl. 3 lánya van, az nem így látja. :)
Én is a ciklus.hu alapján néztem, hogy kislányom legyen, bár eléggé kusza a ciklusom, mert néhány nap eltérés mindig volt. Meg a 3. hónapban már kezdtem türelmetlen lenni, hogy miért nem jön össze a baba, hiszen az első gyerek első próbálkozásra sikerült. A lényeg, hogy a kislányoknál ugye a peteérés előtt kell együtt lenni néhány nappal, viszont a jövőre nézve elég nehéz meghatározni, hogy mikor lesz. Ha meg utána is együtt vagytok, a "fiúk" beelőzik őket. Tehát a fiúhoz az kell, hogy minél közelebb legyetek a pé-hez.
Másik oldalt nem tudok, nyilván minél pontosabb a ciklusod, annál könnyebben ki lehet "találni", hogy mikor van a peteérés. Vagy figyelni a tested jeleit, van aki megérzi mikor van peteérése. De lehet használni ovutesztet is. Mi akkor is együtt voltunk mikor fiú/lány-t írt a ciklus.hu, fiú lett belőle.
koszi a valaszokat!
nekem meg 2 hugom van, a ferjemnek is huga van, az elso gyerekunk is kislany:) szeretnenk egy kisocsit neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!