4 negatív teszt és menstruáció ellenére lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2,5hónapos lennék már...A hasma feltűnően nagy..pdig vékony alkat vagyok..nemtudom, hogy ezek csak "hurkák" avagy valaki odabent van.Remélem 4teszt nem hazudik,vagy mégis?2012. jún. 13. 16:40
21/29 anonim válasza:
Én azt mondom,nem vagy terhes, nyugosj meg. A 4 teszt és a menszesz is ezt támasztja alá.
Aki meg leharapta szegény fejét az elöször is olvassa el amit a kérdező leírt, ugyanis közölte, hogy gumikiszakadás után 72 órásat vett be, szóval nem felelötlen!
Kérdező ne törödj az ilyen válaszokat, de azért ne képzelődj. :)
14 hetes kismama.
23/29 anonim válasza:
És miért félsz a dokitól? Miért tőlünk várod, hogy megerősítsük vagy cáfoljuk a terhességed tényét? Nem valószínű, hogy terhes vagy, lehet felpuffadás, lehet hurka. De biztosat csak orvos tud mondani. Nem kell fosni, nem halsz bele a vizsgálatba.
24/29 A kérdező kommentje:
Nem halok bele, de ha kiderül terhes vagyok abba lehet igen..Nem terveztem még abszolút...Holnap megyek dokihoz...
2012. jún. 17. 19:36
25/29 anonim válasza:
Majd írd meg hogy mi volt a dokinál.
26/29 anonim válasza:
Elment orvoshoz de nem hitt neki. Azóta feltette a kérdést még kb háromszor kicsit átfogalmazva. Nem hisz senkinek, meg van róla győződve, hogy terhes....
27/29 anonim válasza:
Megírod ide, hogy te vagy az, aki még másképp is megkérdezi? Mit mondott az orvos?
29/29 anonim válasza:
Kedves kérdező! Elég régen tetted fel a kérdést, kíváncsi vagyok hogy mi történt azóta! Terhes voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!