Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 negatív teszt és menstruáció...

4 negatív teszt és menstruáció ellenére lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2,5hónapos lennék már...A hasma feltűnően nagy..pdig vékony alkat vagyok..nemtudom, hogy ezek csak "hurkák" avagy valaki odabent van.Remélem 4teszt nem hazudik,vagy mégis?

2012. jún. 13. 16:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ha valaki terhes,és menstruál közben,akkor a teszt pozitív.Te nem vagy az.
2012. jún. 13. 18:06
 12/29 anonim ***** válasza:
ne zabálj annyit!ha terhes vagy hurkáid lesznek...egyébként 2,5 hónaposan még semmit nem lehet látni.nekem a 6.hónapban lett sejthető.
2012. jún. 13. 18:30
 13/29 A kérdező kommentje:
Nem zabálok sokat.Felpuffadva sem vagyok.Múlthéten még lapos volt a hasam mostmeg ilyen ..hát érdekes.
2012. jún. 13. 18:33
 14/29 anonim ***** válasza:
18%
nemertek egyet a baratnom 3 honaposan vete eszre hogy terhes kozbe csinalt mar vagy 10 testet es negativ let es havija is volt rendesen 5 honapig es hala a istennek meg is van mar a baba ugy hogy semi se kizart meny dokihoz o valaszol mindenre ...ha negativ a teszt az nembisztos de ha pozitiv az mar igen
2012. jún. 13. 21:24
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
na 14-es!Te se vagy normális az biztos!Tanulj már meg előbb helyesen írni.
2012. jún. 13. 21:31
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
mar ne is haragugy nem neked irtam egy dolog es masodik nemvagyok magyar ... nemirtam en semi roszat es csunyat sem nemtudom mert kel ijen durvanak lenni
2012. jún. 13. 21:33
 17/29 anonim ***** válasza:
14-es!akkor ennyi erővel minden nő minden hónapban szaladhatna a dokihoz.Elképzelem hogy odaállsz és azt mondod az orvosnak:megvan a menzeszem,negatív a tesz de vizsgáljon már meg mert mi van ha mégis.és mindezt minden egyes hónapban!
2012. jún. 13. 21:34
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
en eszt egy szoval sem montam de ez egy teny hogy lehecseges csak ugy a kis ujombol nemszopom ki ... ritka az ijen ... de megesik ... ez megtortent es kesz ... nemtudom mi a bajod de kezeltesd magad mert elege robanekony vagy ... nem a vitatkozast kerte hanem a segicseget ti meg rokton lebombazatok neked jol esne ha ijet irna valaki gondoj bele ...
2012. jún. 13. 21:37
 19/29 anonim ***** válasza:
...nem én ilyen kérdéssel eleve nem égetném magam.
2012. jún. 13. 21:50
 20/29 Ria6 ***** válasza:
Én értem mind a két fél hozzáállását és érveit de azért ne vesszetek össze, az hogy 4negatív teszt és menstruáció után beigazolodik hogy terhes az megeshet de 5000esetből egy. ami ennél a kis hölgynél fellép az az hogy valószínüleg ő egy éretlen tinédzser aki lelkileg és föleg agyilag még nem lenne érett a sexuális életre ugyanis nem tudja magában még ezt sem normálisan elrendezni. Azt ajánlom a kedves kérdezőnek nhogy nem beparázva kell tüneteket produkálni hanem ha ennyire félsz az estleges következményektől akkor várj még pár évet hogy felnőlj a feladathoz és egy ilyen szituációt is felnőtként tudj kezelni. Biztos hogy nem vagy terhes de ha kételkedsz fordulj orvoshoz nem kell tölle félni nem hentes csak egy sima nőgyógyász amugy is ha nemi életet élsz illik egy évben egyszer elmenni rákszűrésre ügye ilyen meg se fordult a fejedben? Pedig rettentő fontos dolog.... Gondolkozz el hogy megéri-e ugy csinálni valamit hogy igazán mélyen legbelül azt te sem akarod...
2012. jún. 13. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!