Miért nem múlik el? Nem tudok igy teherbe esni pedig nagyon jó lenne. Tavaly már sikerült csak elment. És azóta nem. Már teljesen kivagyok. Azt hiszem föladom.
Sajnos nem hiszem hogy tudnék segíteni,pedig nagyon szeretnék...
De egyszer beszélgettem egy szülészetis nővérrel,aki mondta,hogy ezzel mindenképp orvoshoz kell fordulni,mert a tej egy hormon miatt van,amit az agyalapi mirigy termel,és amiatt nincs baba.Sajnos nekem a barátnőm van ugyanígy.
Szia!
Szerintem kevés Bromo adag. Nekem csak nagyon kicsit volt a prolaktinom megemelkedve, és nekem is 1-et kell szednem. Tökéletes a prolaktinom most, de folyamatosan használnom kell, mert nagyon hamar felmegy az érték, ha abbahagyja az ember.
Szerintem konzultálj az orvossal, hogy megint jön tej, és hogy nem kellene-e nagyobb adag a Bromoból.
Nekem endokrinológus állította be az adagot, és állandóan veszik a vért, hogy hogyan áll a hormonszintem.
Emiatt vetéltem el többször, és nagyon nehéz a teherbeesés emiatt.
Ez nem játék, mindenképpen beszélj a dokiddal, az az egy tabi egy nap, szerintem édeskevés...
Ne add fel, nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!