Hogy lehet ilyen görbével megint menstruálni? Pedig annyira bizakodtam hogy most sikerült. Óriásit csalódtam és teljesen kivagyok.
Már 3.ik éve hogy küzdünk a babóért és megint nem sikerült , én feladom , nekem már soha soha soha nem lesz babám , de miért??????????????????????????????? :,,-(((((
Valóban nagyon szép görbéd volt, de nem szabad elkeseredni!!!!! Hidd el, hogy akkor fog sikerülni, ha nem számítasz rá. Tudom hogy nehéz nem ezzel foglalkozni - mi is egy éve próbálkozunk -de meg kell tenni. Próbálj kitalálni magadnak valamit, ami eltereli a figyelmed, hobby, torna, sütés-főzés, vagy bármit, ami szabaddá és boldoggá tesz és hidd el, előbb utóbb jönni fog a kis angyalka! NEM SZABAD FELADNI SOHA!!!!!!!!!!!!!
Kitartást és erőt kívánok Neked a továbbiakban és azt, hogy hamarosan mi is megtudjuk, milyen öröm is anyának lenni! :)
Á
Szia.
Csodállak azért hogy ennyi kitartásod van de nekem is ennyi volt 1 év után de már 3.év után nem megy , és feladom és belenyugszom majd talán egyszer hogy soha nem lesz ....
Szia! Emlékszem rád, mert rögtön felismertem a görbédet! Válaszoltam is neked tegnap 9:05 -kor. Sajnálom, hogy így történt. Ezért is írtam, hogy ha mostanság megjönne, akkor rövid a ciklusod második fele. Nem tudom mióta teázol és mióta és mire szeded a bromochriptin-t?
Szerintem most ne hömérözz egy darabig, nagyon görcsölsz rá. Csak a PÉ körül mérném a höt, a teaváltás miatt. S nézném ily módon, hogy hat-e a tea. Az ilyen homeos szerek csak több hónap után hatnak. A cickafarok teát nem ismerem, én málnalevél teát ittam, hogy a PÉ-t kissé elörébb hozzam.
A lényeg az, hogy türelem, próbáld meg elterelni a figyelmedet. S ha most esetleg azt gondolod, hogy biztos nem értelek meg, akkor tévedsz! Hidd el, ezeket illetve sok hasonlót én is végigcsináltam. 9 és fél évig tartott, mire összejött az elsö babánk!!!!! S méghozzá természetes úton!
Szóval remény és csodák még mindig vannak! Légy szíves, te se add fel!
Első vagyok: igaza van a második hozzászólónak, még akár baba is lehet, csak a teszt még nem mutatta ki, lehet hogy nem jön meg teljesen.
Én egy év után is ki tudok bukni ezen, ha jobban belegopndolok, de attól nem fog előbb jönni a baba.
Hidd el, ők érzik és tudják, hogy mikor kell jönni! Soha ne add fel és mindig bízzál!!! Legyen hited ebben, mert ha feladod az álmaid, akkor belehalsz! Nagyon szorítok Nektek!!!!!! Á
Szia,
én is válaszoltam tegnap. És akkor babásgörbének mondtam. Nagyon nagyon sajnálom...
Látom, más is feltette a Bromokriptin-kérdést, én is felteszem, mert én is azt szedem. De te miért csak a ciklus közepén szedted? Mennyi a prolaktinod? Vagy más miatt kaptad?
Na de fel a fejjel... megértem, nehéz. Mondhatom, hogy egy a sorsunk, én is csak gyógyszerrel tudok terhes maradni - már ha tudok, eddig egy év után még nem sikerült. De hidd el, összejön nekünk is!
pedig sok helyen, sok orvostól hallottam hogy igenis fel kell adni, meg kell "nyugodni", önfeledten együttlenni a pároddal akkor amikor jól esik, és ha nem fogsz stresszelni MERT A STRESSZ BEFOLYÁSOLJA A FOGANTATÁST, akkor leszel terhes!!!!!!
910 hós kisfiú anyuja és 7 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!