Hogy lehet ilyen görbével megint menstruálni? Pedig annyira bizakodtam hogy most sikerült. Óriásit csalódtam és teljesen kivagyok.
Már 3.ik éve hogy küzdünk a babóért és megint nem sikerült , én feladom , nekem már soha soha soha nem lesz babám , de miért??????????????????????????????? :,,-(((((
Sziasztok lányok.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a támogatását és nem tudom miben bízzak , csak a párom tartja bennem a lelket különben már biztos olyat tettem volna amit nem kell , mert a 3 év alatt most érzem először azt hogy igazán pofára estem , úgy mint még soha , higgyétek el nem tudok tovább harcolni , nincs a lelkemben annyi erő hogy megint elinduljak az új hónapban és megint kudarc legyen a vége , 3. éve csinálom , a bromot azért szedtem mert azt hitték magas a prolaktinom ami igaz is volt mert a 21. napon 576.1 volt 500 helyett de a 3. napon meg már teljesen jó volt valószínű csak túlspiráztam azt a reggelt és azért volt magas mert azóta sem és mikor levették a második vért akkor még nem szedtem bromot ami levitte volna ezért kellett csak 10 napig szednem amit nem is kellett volna szednem , de visszatérve minden stimmelt ebben a hónapban 4 tüsző ami megfelelő méretű , és meg is repedt , jó hőgörbe , jó hormonok , jó spermakép , mindent bele szeretkezések sorozata , teák , folsav , e-vitamin , és átjárható petevezető , mert nekem csak a bal átjárható és ott volt a 4 tüsző szóval minden a helyén volt ugy ahogy elméletben a nagykönyvben meg van irva akkor nem értem miért nem sikerült , mert ha elhiszeitek hanem ez volt a 3 év alatt az egyetlen hónap amikor orvosi alátámasztással minden aminek kell hogy a helyén legyen az a helyén volt és még a hőm sem esett le akkor mi a fene van miért nem jön..... :,-(
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves támogató biztató szavait, nagyon jól estek és remélem titeket nem tréfál meg ennyire a sors mint engem és nektek mihamarabb lesz babátok ezt szívből kívánom mindenkinek.
Biztos sokan emlékeznek közületek a jóslós kérdésre(hogy azt jósolták hogy csak mesterségesen lehet babám, természetes uton nem) azt én írtam , úgy látszik tényleg igaz .....
Ui:
Abban nem bizok hogy elmúlik a vérzés és babó van mert van 2 negatív terhességi tesztem bocsi ez az elöbb lemaradt.
Szia.
Van még egy tesztem itthon remélem neked van igazad bár....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!