Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Tegnapra nem...

Szerintetek? Tegnapra nem vártam. A hőm 37. Tegnap és tegnapelőtt is együtt voltunk a párommal és utána göcsölt az alhasam mindkét alkalommal.

Figyelt kérdés
Ezenkívül meg csak a mellem fáj, de az mindig szokott mensi előtt. Tesztelni nem merek, félek a csalódástól, már másfél éve próbálkozunk.

2012. jún. 12. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:
A hőd alapján lehetsz babás, de ezt sajnos csak a teszt tudja biztosra mondani. Én a helyedben össze szedném a bátorságomat és holnap elsőből ellőnék egy tesztet. Tudom milyen rossz csalódni én 6 éve várok egy pozi tesztre. Szorítok neked hogy babás legyél! Ha tesztelsz megírod az eredményt?
2012. jún. 12. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát azt hiszem megpróbálom holnap reggel, majd írom az eredményt! Nagyon sajnálom, hogy neked sem jött még össze,6 év elég hosszú idő. Kösz a bíztatást, örültem neki!
2012. jún. 12. 13:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát negatív a teszt, tegnap óta barna, rózsaszínes folyás, viszont a hőm ma már 37,1. Van egy olyan megérzésem hogy ma megjön, bár ennek ellenére valamiért még mindig nem vagyok letörve. Érdekes!!!
2012. jún. 13. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted. De amíg nem jön meg és nem esik le a hőd addig még van remény! Ha meg mégis megjön akkor is fel a fejjel, új hónap, új esélyek! Nem szabad feladni!
2012. jún. 13. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, ma megjött!!! Talán majd egyszer nekünk is sikerül, sok sikert kívánok neked a jövőben!!!
2012. jún. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!