Mi befolyásolhatja az alaphőt?
Időjárás nem hinném, inkább stressz, kialvatlanság, lappangó betegség.
Azért ez még nem akkora különbség, hogy feltétlen hormonprobléma állna a háttérben ;)
szia!
Az alaphőt befolyásolhatja a pajzsmirigy alul vagy túlműködése, de az egyéb tünetekkel is járna.
Ez tényleg minimális eltérés, egyetértek az előttem szólóval, ezen még nem kell aggódni. De megnyugtatásképpen kérhetsz egy pajzsmirigy hormonlabort, bajod nem lesz belőle. :-)
Barnázás lehet ovulációs vérzés is, persze attól függ, hol tartasz a ciklusban. (bár nekem soha nem volt)
De ha másért nem, hát azért, hogy megnyugodj, érdemes kérni egy hormonlabort. Nem biztos, hogy bármi gond van, de ha mégis, abból kiderül.
Mondjuk én a 3-4 napos mensit nem tartom kirívónak, inkább a 7 napos volt túl hosszú. Persze ezek csak találgatások, pontosat csak a vizsgálatok után doki tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!