Ki nem várja az elkövetkező pár napban? Hogy álltok a hővel? Milyen a közérzetetek?
Szia!
Vasárnapra nem várom.
Már régóta próbálkozunk úgy hogy nem élem magam bele semmibe, az tény hogy nagyon érzékeny a mellbimbóm +viiszket és kicsit fura gyomrom is evés utàn.
De nem gondolok inkàbb semmit sem, mert csapott màr be a szervezetem és csak beképzeltem a tüneteket.
nekem még van 2 napom a nem vártig. érzékenyebb a mellem mint szokott, meg ennék világnak, de nem tudom ez tünet-e. :D a hőm ilyen: [link]
csak 1-jén volt peteérésem, nem akkor amikorra a ciklus.hu behúzta
hát én 15-re nem várom!!én tüneteket nem veszem figyelembe mert engem is becsapott a szervezetem!
de a görbém ilyen:
manó!
Manó! A tiéd kifejezetten szép, de neked az alaphőd is elég magas.Az enyém most így áll. Bár furcsa ez a hosszú luteális szakasz,mert az elmúlt pár hónapban max.12 nap volt.
kedves kérdező! mi lassan 1 éve próbálkozunk, pontosabban 1 éve nem szedek tabit. nem rossz a görbéd és fogom a csipiszt hogy holnap feljebb menjen a hőd, ne lefelé ahogy megindulni látszik.. :(
manó szép a görbéd! :) eléggé bíztató!
sziasztok!!
hát azóta eset a hőm de még mindig fent mondható!!
kérdező:a alaphőm nem annyi szerintem lejjebb van inkább 36,3 vagy 36,4-nél van!
veletek mizus??
a görbém azóta így alakult!!még van 2 napom ha mai napot már nem számolom!
manó!
sziasztok!!
julcsi:nekem ma eset le még jobban a hőm!!hát én is kezdek szomorú lenni!!kész vagyok!már nem reménykedek!!
manó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!