Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Készül valaki inszeminációra...

Készül valaki inszeminációra az elkövetkező 2 hétben? Ha igen hol és mikor? Mivel stimulálnak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Bár én nem készülök, mert 9 hónapja már túl estem rajta. Az első sikeres volt és most itt van az én drága kisfiam.Hormontablettával serkentették a peteérést,majd a ciklus bizonyos napján kaptam egy injekciót, minek hatására az érett petesejtek kilökődtek.Meghatározott időn belül (azt hiszem 2 nap) elvégezték az inszeminációt. Ezt a választott orvosom végezte el, de szerintem ez hely és orvosfüggő.
2009. márc. 12. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Gratulálok a picidhez, legyen sok örömöd benne, jó egészséget Nektek.

Miért kellett inszem? Ezek szerint elsőre sikerült. Nekem nagyjából 2 hét múlva lesz. Szurival stimulálnak és szurival repesztenek.

2009. márc. 12. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem az első inszemem sikerült,de 2 hete spontán elvetéltem.Hétfőn megyek a következőre.5 napig Clostilbegytet szedtem peteérésre.Szombaton adom be magamnak a Decapeptyl injekciót,hogy megrepedjenek a tüszőim(4 van).Hétfőn pedig inszem.Ettől a naptól Utrogestan hüvelygolyót kell használnom.Ez progeszteronpótlás.

Egyébként mindkettőnknél minden oké,de valahogy nem jött a baba.

2009. márc. 12. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :) Szorítok hogy sikerüljön. Nekem erősebb gyógyszerrel stimulálnak, nem tudom milyen megfontolásból, de bízom a dokiban
2009. márc. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!