Miért volt szükség inszeminációra nektek?
sziasztok!mi is most megyünk először Tapolcára csütörtökön!nekünk most kezdik a vizsgálatokat!novemberben lenne 6.éve hogy nem jön a baba!:-/
Párom: 30 éves
Én: 23 vagyok!
Aki volt már!Hamar megvoltak a vizsgálati eredmények?Hamar el kezdték a beültetést?
Nekem azért volt inszem, mert a HSG-nél kiderült, hogy csak az egyik petevezetékem átjárható, és az sem tökéletesen, így a dokim azt mondta próbáljuk meg, hátha inszeminációval összejön. A 2. inszemnél lett pozitív tesztem, de sajna méhenkívüli volt ( a nem jól átjárható petevezeték miatt), így aztán lombikkal lett baba.
Kedves utolsó! Az inszeminációnál nincs beültetés, csak a lombiknál.
34+6 hkm
Sziasztok! Hát 6 év az nagyon hosszú. én nem tudnék annyit várni. Nekem június elején volt HSG-m ahol mindkét petevezetéket át tudták fújatni mert kicsit le voltak tapadva. De azóta sem sikerült. 1,5 éve volt a férjem spermavizsgálaton ahol teratozoospermiát állapitottak meg. Nem tudom igy mennyi lesz az esélye hogy inszemmel sikerul. Nekunk elég gyorsan zajlottak az események. Szeptember elején bejelentkeztünk, levették a törletet, aztán a ciklus 3. napján vérvétel,rá 2 hetire kész voltak a hormoneredmények. Nálam minden rendben. Most a férjemet nem vizsgálták, mert az mondták hogy 20mil. sperma elég inszemre. Most hogy milyenek lehetnek az eredményei nem tudom. Nekem most meg kell várnom a menzit, ami kb. 1hét mulva esedékes. 2x1 clostylbegitet 5 napon keresztul. A cikl. 10-11 napján kell mennem ahol uh-n megmondják van e peteérés, és vért is vesznek. Aztán mikor aktuális be kell adatnom 2x pregnylt és aztán utrogestant kaptam. remélem ezek segitenek. Sumergo te már lassan szülni fogsz. Sok boldogságot a babához! Aki akar akkor még csatlakozzon és csevegünk.
én 27, férjem 29
Szia!Első vagyok!Hogy mikor lesz inszem azt nem tudom,mert mezei dokihoz jártam aki sajna egy éve nem tudott segíteni,így a Budapesti Kaáliba megyek!
Nálunk is 2 éve nem jön a baba és 27 vagyok és mindkettőknél minden rendben van nekem egy kicsit alacsony olt a progreszteron szintem,de azt a doki gyógyszerrel emelte!
Voltam hormondon,hsg-n/teljesen átjárható vagyok mindkét oldalon,andrológia...!Szóval megjártam a hadak útját és 2*3 hónapos closty sem segített....!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!