Miért volt szükség inszeminációra nektek?
Értem. Én abban a helyzetben vagyok, hogy a saját dokim csinálja az inszemet, aztán ha nem sikerülnek, akkor megyek csak a Kaáliba.
Elég türelmes lehetsz... Ennyit várni...
Utolsó=első vagyok!
Igen,türelmes vagyok,sokat filóztam mi legyen,válasszak egy olyan dokit a Kaáliban akinél hamar sorra kerülök vagy válasszam azt a dokit akit az orvosom ajánlott ott...döntöttem,hallgatok a dokimra,mert annyira lelkiismeretes és nem akarna nekem rosszat!
Teljesen igazad van, hogy hallgatsz az orvosodra és azt az orvost választod, akit ö ajánlott.
Hova jársz Kaáliba?
Utolsó vagyok=első!
Én Dr Krizsa Ferenchez megyek!Gondolkodtam,hogy ki legyen,de végül is hallgattam a dokimra,na meg 1000 helyen olvasod itt,hogy mindenki profi a Kaáliban!Te?
Szia!
Én ugy gondoltam a kérdést, higy az orszáh melyik Kaálijába jársz? Én Szeged mellett lakom, oda fogok menni, ha meglesz az 5. inszem is.
Remélem azért nem kerül rá sor, de ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!