Ismertek olyan nőt a környezetetekben, vagy esetleg veletek fordult az elő, hogy megszakításos közösülésből gyermek lett? (Bővebben lent)
Volt már olyan nő,aki menzesz mellett megszakításos közösüléssel volt együtt a párjával,nagyon óvatosak voltak,de az előváladéktól gyermek lett?
Őszintén érdekelne ez:)
Igen, sokan "védekeznek" így sikerrel, csak azt nem lehet tudni, h védekezés nélkül mi lenne a helyzet. Mi 9hónapja próbálkozunk, mindent megteszünk azért, h a legtermékenyebb időpontban legyünk együtt, mégse jön a baba.
Van, aki meg már a "szex gondolatától is teherbe esik"! Na ők biztos nem tudnának megszakításal védekezni, még mensi alatt sem.
Arról meg én még sehol se olvastam, h ne lehetne életképes sperma az előváladékban. Csak igen, kicsi rá az esély. De van esély! Ami általában a legváratlanabbkor jön. Pl.:
Itt olvastam egy kérdésben, miszerint egy 18éves lány úgy lett terhes, h az orvosok szerint gyakorlatilag meddő volt, de ők azért védekeztek, csak kiszakadt a gumi. Vett be esemény utáni tabit, de mégis baba lett! Na erre vajon mekkora esélye lehetett?
No mi 10 éve védekezünk megszakítással, eddig egy tervezett babánk van, aki a 2. hónapban jött össze.
A megszakítás lényege, hogy 1. tényleg meg kell szakítani, 2. csak az első menetre érvényes. Az előváladékban úgy tudom nagyon-nagyon kis eséllyel van sperma, kivéve, ha már találkozik a húgycsőben az előzőekkel. (Ezért érdemes két menet között pisilni és mosakodni.)
És hogy miért így csináljuk? :) Sajnos trombózis miatt nem szedhetek hormontartalmú készítményt, a gumitól viszketek (és kevésbé is tartom biztonságosnak, mert azzal már történt balesetünk), a spirált meg ellenzem. És ha becsúszna mégis, megtartjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!