Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ismertek olyan nőt a környezet...

Ismertek olyan nőt a környezetetekben, vagy esetleg veletek fordult az elő, hogy megszakításos közösülésből gyermek lett? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Volt már olyan nő,aki menzesz mellett megszakításos közösüléssel volt együtt a párjával,nagyon óvatosak voltak,de az előváladéktól gyermek lett?

Őszintén érdekelne ez:)

2012. jún. 11. 14:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Igen, sokan "védekeznek" így sikerrel, csak azt nem lehet tudni, h védekezés nélkül mi lenne a helyzet. Mi 9hónapja próbálkozunk, mindent megteszünk azért, h a legtermékenyebb időpontban legyünk együtt, mégse jön a baba.

Van, aki meg már a "szex gondolatától is teherbe esik"! Na ők biztos nem tudnának megszakításal védekezni, még mensi alatt sem.

Arról meg én még sehol se olvastam, h ne lehetne életképes sperma az előváladékban. Csak igen, kicsi rá az esély. De van esély! Ami általában a legváratlanabbkor jön. Pl.:

Itt olvastam egy kérdésben, miszerint egy 18éves lány úgy lett terhes, h az orvosok szerint gyakorlatilag meddő volt, de ők azért védekeztek, csak kiszakadt a gumi. Vett be esemény utáni tabit, de mégis baba lett! Na erre vajon mekkora esélye lehetett?

2012. jún. 11. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

No mi 10 éve védekezünk megszakítással, eddig egy tervezett babánk van, aki a 2. hónapban jött össze.

A megszakítás lényege, hogy 1. tényleg meg kell szakítani, 2. csak az első menetre érvényes. Az előváladékban úgy tudom nagyon-nagyon kis eséllyel van sperma, kivéve, ha már találkozik a húgycsőben az előzőekkel. (Ezért érdemes két menet között pisilni és mosakodni.)

És hogy miért így csináljuk? :) Sajnos trombózis miatt nem szedhetek hormontartalmú készítményt, a gumitól viszketek (és kevésbé is tartom biztonságosnak, mert azzal már történt balesetünk), a spirált meg ellenzem. És ha becsúszna mégis, megtartjuk...

2012. jún. 11. 15:09
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó válaszadóval teljesen együtt érzek. Nálunk ugyan ez van: mi 7 éve csináljuk megszakítással. Gumitól viszketek égek, fog.gátlót meg én nem szeretnék szedni semmiképpen. És nekünk még nincs baba. Jövőre akarunk belevágni. Időben kell megszakítani, valamint mi az ovuláció napján általában kerüljük az együttlétet, de voltunk már akkor is együtt jó párszor. Párom tapasztalt (nem 20 éves hanem 39, viszont én csak 28:) és a kezdetektől bízom benne, mindig nagyon figyel még akkor is ha pl. buliban voltunk és ittunk. Együttléteknél mindig észen van :)
2012. jún. 11. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Nekem egy ismerősöm úgy lett terhes, hogy havibajkor voltak együtt, mondván, hogy akkor nem lehet semmi... Hát, lett egy gyönyörű kislányuk. De, hogy megszakították-e, vagy nem, arról nincs információm.
2012. jún. 11. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!