Mi az a megszakításos aktus? Olvastam már itt ilyen kommenteket, de nem tudom, hogy az milyen együttlét.
Figyelt kérdés
Lehet,hogy most kinevettek érte,vagy hülyének néztek,de tényleg nem tudom,hogy az milyen.2012. jún. 2. 21:35
1/5 anonim válasza:
Amikor közvetlenül az ejakuláció előtt száll ki a férfi.
2/5 anonim válasza:
Mielőtt elélvez kiveszi a péniszét.
3/5 anonim válasza:
a megszakításos aktus az az amikor nem baj ha jön a baba.mivel az előváladéktól is lehetsz terhes.
4/5 anonim válasza:
A legkevésbé biztonságos módszer. Semmi értelme, mert ha nem akartok gyereket, akkor nem elég hatékony, ha meg akartok, akkor csak elcseszitek vele a szexet.
5/5 A kérdező kommentje:
Mi természetes babát akarunk és a párom el is megy bennem,szóval nem szakítjuk meg.Csak az egyik kommentelőm erről írt,és nem tudtam mit jelent és azért kérdezem.De mi kifejezetten a babára hajtunk :)
2012. jún. 3. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!