Mikor teszteljek, mennyit várjak?
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni.
A ciklusom:
Január 4. (6 napos)
Január 20. (6napos)
Február 16. (5 napos)
Március 17. (6napos)
Április 17. (6 napos)
Május 16. (5 napos)
Szex: május 19, 20, június 6, 9
Ma teszteltem 25-el, negatív. Korai volt nagyon? mikor teszteljek megint, várjam meg a mensit, az a biztos, igaz?
Ez mind szép és jó, csak pont a peteérést kerültétek el. Ha nem szeretnétek babát, akkor jól csináltátok, ha viszont igen, akkor igen kevés az esély, hogy most összejött. Bár spontán ovuláció bármikor lehetséges, de szerintem most nem lesz szükséged a tesztre.
Sajnálom!
Nekem május 17-én jött meg, és vagy 31-én vagy 3-án volt ovum. Mindkét napon erős fájdalmaim voltak, nem használok ovu tesztet, ezért nem tudom pontosan.
De ha neked 5-én volt ovud, és 6-án voltatok együtt, az szerintem akkor is késő. Inkább előtte 1-2-3 nappal kellene együtt lenni, és nem utána.
Azért megy a drukk, de kb. 1-1,5 hét múlva kiderül.
1. voltam
Nekem elvileg akkor volt, nem nagyon ástam magam bele a témába korábban, de a diagrammok alapján elvileg lehetek...
Majd megírom :)a hétvégén kéne megjönnie, meglátjuk. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!