Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy maradjak optimista, ha a...

Hogy maradjak optimista, ha a tesztem negatív?

Figyelt kérdés

Kedden kellett volna megjönnie, de azóta sem jött meg hála az égnek.

A hőm még mindig fent van (36,8 - 37,0), napközben émelygek, a cicijeimtől nem is tudok hason aludni, olyan iszonyatosan fájnak. De a ma reggeli tesztem negatív volt.

Szerintetek sincs már okom bízni benne?

A görbém alapján 18-20-a körül lehetett pé-m.

El vagyok keseredve. Úgy éreztem, hogy most sikerült. :(

2009. júl. 3. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne keseregj. Tesztelj újra pár nap múlva.

Lehet, még kevés a hcg. Drukk :)

2009. júl. 3. 10:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia valami oka van,hogy nem jött meg.Eddig rendszeresen megjött?Lehet a szervezeted nem termelt még elég hcg-t.Ilyenről már hallottam.Várj még és később is csinálj tesztet.Milyen tesztet csináltál?Szorítok érted.Ha nem jön meg jövőhéten irány doki,petezsáknak látszania kell.
2009. júl. 3. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tesztelj később. Simán lehet, hogy még alacsony a Hcg, hiszen csak pár napja ágyazódhatott be. Fel a fejjel!
2009. júl. 3. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Még korai lenne kimutatni,várj és legyél türelemmel,biztosan sikerült.
2009. júl. 3. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismételd meg a tesztet lehet hogy még kevés a hcg a szervezetedbe. Ne keseredj el. Ha az is neg lesz gondolj a következő hónapra.
2009. júl. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!