Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon ezúttal sikerulhetett?...

Vajon ezúttal sikerulhetett? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
1 éve probálkozunk idokozbe rájottem PMS-ben szenvedek. 3. hónapja szedtem a mastodynonet szépen fokozatosan eltuntek a kellemetlen menzesz elotti tunetek éreztem helyreáll az egyensúly. Nagyon rágorcsoltem már a babaprojektre elhatároztuk szuneteltessuk a dolgot úgyis kirándulni készulunk. Sokkal felszabadultabbnak éreztem magam. Nem is számolgattam. Úgy terveztuk majd szeptembertol újra megpróbáljuk addig nem mivel kirándulni készulunk nem szerettem volna az úton rosszul lenni stb... Volt egy jól sikerult éjszakánk kb.11-12.ciklus napon /erre csak utólag számoltam vissza/. Álltalában rendszeres 26-28 naposak a ciklusaim késni soha nem szokott igy csak ugyan 2 napja de késik. Tesztelni nem merek nem attól félek hogy terhes vagyok hanem inkább attól hogy mi van ha nem akkor valami más a baj. Máskor gond nélkul teszteltem mindíg úgy voltam bármi is a teszt eredménye azon már nem tudok változtatni ha negatív akkor megjon ha pozitív akkor meg orulhetunk. De valahogy most ez más.....
2009. júl. 3. 10:17
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem sikerült. 2 napja késik, jókor voltatok együtt, miért ne?...

tesztelj és írd meg az eredményt. én szorítok neked.

13 hós kisfiú anyuja és 21hkm.

2009. júl. 3. 10:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom ! Most hogy nem is gondoltam rá meglepodtem azon hogy késik és félek minden pillanatba rohangálok a wc-re azt érzem most jott meg már kezdek ideges is lenni.
2009. júl. 3. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
És ha megint PMS?De ne az legyen .Még várj és tesztelj.
2009. júl. 3. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos szombatra megjott. Soha nem késett még ennyit. Kezdtem elhinni hogy megtortént a csoda. Egy világ dolt ossze bennem megint viszont ami boldogságot a szívemben éreztem addig a pillanatig amíg megjott azt nem tudom elmondani se és azt se milyen rosszul esett hogy így becsapott a szervezetem. Duhot éreztem és elkeseredettséget és újból reménytelenséget......
2009. júl. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!