1 hete kidetult hogy terhes vagyok, pedig vedekeztunk. Ferjem meg varni akar a gyerekkel 2,3 evet. Ha elmondom neki akkor biztosan csak azert tartana meg mert mar megvan. Ti szolnatok neki hogy elvetetitek vagy csak utana?
Szia!
Mindenképpen beszéljétek meg a dolgot, ez nem egy emberes döntés. Lehet, ha utólag szólsz, arra a házasságotok is rámegy.
Mi sem tervtük a fiunkat, csak 4-5 év múlva, de amikor kideült, hogy jön, megtartottuk és ez életünk legjobb döntésének bizonyult. Később a férjem bevallotta, hogy ha én el akartam volna vetetni (ez fel sem merült bennem), akkor támogatott volna mindenben, majd a felépülésem után beadta volna a válást, mert nem tudott volna ezzel a tudattal velem élni.
Mindenképp közösen döntsetek!
Legyen az megtartás vagy elvetetés, együtt beszéljétek meg!
Nem szabad ilyesmit (meg igazából semmit) eltitkolni egy házasságban, abból csak baj lesz később.
Ismertem egy srácot (jó nagy darab volt), akinek a barátnője nem mondta el, hogy teherbe esett és elvetette a gyereket.
Amikor a srác később megtudta a dolgot, (ittasan) úgy megverte a csajt, hogy az majdnem belehalt.
És neki volt igaza.
Koszonom a valaszokat.
vettem egy badyt meg egy cipocsket este odadom neki
Én a helyedben harcolnék a kicsiért! Most sikerült, 2-3 év múlva ki tudja mi lesz... Nem beszélve arról, hogy én már olyat is hallottam, hogy valaki elvetette a babáját és utána nem lehetett neki, akkor már hiába szerette volna. Bár nem tudom igaz e.
Szerintem mond meg neki, hogy babát vársz aztán majd meglátod mit reagál. De én a helyedben akkor sem vetetném el, ha a párom úgy szeretné.
12 hkm
Hát mondjuk a body meg a cipőcske nem arra utal, hogy el akarnád vetetni... és a férjed is úgy fogja érzékelni, hogy te már döntöttél...
Inkább csak mondd el, és kérdezd meg, hogy ő mit gondol, mit szeretne. Közösen döntsetek.
Írd meg, mit szólt a férjed!
32hkm
Csatlakozom a 17-es válaszolóhoz. Ne rohanj ajtóstól a házba, ha a baba nem tervezett. Inkább csak mondd meg neki. Ilyen nagy hírrel egy férfinak kicsit több időt kell adni, h hozzászokjanak a gondolathoz.
Mi sem tervezünk még babát, de egyszer volt, h késett, akkor mondtam neki, h mi van. Megvettem a tesztet és megvártam, h ő is otthon legyen, mikor megcsináltam. Negatív lett, de már előtte mondta, h nem kell aggódnom. Ő nem abortusz párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!