Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a hőm folyamatosan 37-37,1...

Ha a hőm folyamatosan 37-37,1 fok reggel is és délután is, és reggel és a nap bármelyik szakában hányingerem van, mindjárt megjön érzés, kerekedik a hasam, nagyon feszül a mellem, nem úgy ahogyan mensi előtt szokott, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
testápolós krémes folyásom van, és 4 nap múlva nem kellene megjönnie,28 naposak a ciklusok, és ezek a jelek már peteérés óta, rendkívül érzékeny vagyok, mindenen el tudnám sírni magam és feszült is vagyok
2009. júl. 3. 06:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt,el sem akartam hinni,hogy létezik ilyen.Talán azért mert a terhesség alatt végig dolgoztam és nem figyeltem oda.Jövő héten szülök:::)))
2009. júl. 3. 08:08
 12/19 A kérdező kommentje:

Én sem hánytam még szerencsére, bár volt egy - két rázós pillanat..

Milyen előjeleid voltak, vannak?Már csak hasonlításképpen?

Jaj nagyon remélem hogy nem fog megjönni a menzim, Duphaston-t is szedtem, remélem segített!

Ja és alul a bal petefészkemnél szurkál egy nap nem is egyszer, és farkasétvágyam van...pedig nem ettem sokat, jelenleg 46-47 kg vagyok.

2009. júl. 3. 08:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja és múlthéten vasárnap barátnőm unszolására teszteltem egy negatívat:-((( Szerintetek korán teszteltem??Akkor voltam peteérés után 6-7 nappal.
2009. júl. 3. 08:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy peteérés után 6 nap az még korai,szóval nem hiszek a babában ilyen hamar,de nem akarom elvenni a kedved.Szóval érted túl kevés az idő.
2009. júl. 3. 09:12
 15/19 A kérdező kommentje:

Én is korainak tartottam, de állítólag van egy ismerőse aki együttlét után 3 nappal pozitívat tesztelt, és ikreket szült...

Akkor szerinted még lehetek terhes??

2009. júl. 3. 09:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Vannak csodák és azt kívánom neked sikerüljön!
2009. júl. 3. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Most ezt úgy értsem hogy valószínűleg szerinted nem vagyok terhes? :-(
2009. júl. 3. 12:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Milyen tapasztalaitok vannak a Duphastonnal kapcsolatban?

Ki mennyi ideig szedte, hogyan reagált a szervezete rá?

Volt mellékhatás?

2009. júl. 3. 12:43
 19/19 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, szombaton 1-2 csepp barnázás és vasárnap is 1-2 csepp barnázás történt:-(

Szerintetek kizárt a terhesség?A tünetek megvannak!

2009. júl. 6. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!