Valaki le tudná írni, hogy a ciklus melyik szakában milyen a hüvely váladék állaga?
Figyelt kérdés
Ovukor úgy tudom, hogy nyúlós, mensi után alig van.De azt nem tudom, hogy terhesség elején ill. mensi előtt milyen a valadék??2012. jún. 8. 17:22
1/4 anonim válasza:
Ez nem ennyire egyszerű, mert mindenkinél más és más, sőt még egy azon nőnek sem egyformák a ciklusai ilyen szempontból (sem).
Egyetlen tendencia van:
ovulációkor van a legtermékenyebb típusú nyák (ami lehet nyúlós, lehet folyós vagy egészen vízszerű, esetleg pici vérzéssel), majd három-négy napig valamilyen enyhébb változat (krémes vagy ragacsos vagy semmi). Innentől a ciklus végéig bármilyen lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
tehát nyák vizsgálatából semmit nem lehet tudni :(
2012. jún. 8. 17:30
3/4 anonim válasza:
Ez így nem teljesen igaz, de a pontos önmegfigyelést azért tanulni kell...
Babaprojekt szempontjából viszont nem annyira "hasznos", mert utólag derül ki, hogy már megvolt az ovu.
Viszont ha a legtermékenyebb nyáktípus alatt vagytok együtt, azért az jó, hiszen a katonák abban a közegben jól érzik magukat, átlag 3 napot várakoznak a petesejtre.
4/4 A kérdező kommentje:
Az ovumat már megfigyeltem :) azt tudom hamarabb is, hogy mikor várható.Inkább arra voltam/vagyok kíváncsi, hogy ha baba van akkor milyen a váladék állaga.Tehát hamarabb mint a teszt figyelhetek-e meg ilyen jeleket
2012. jún. 8. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!